LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2023 08:56

“The 2Night Show” - Χαρά Τσιώλη: το TikTok, η αποχή από το θέατρο και η “κρυφή καριέρα” (βίντεο)

Αποκαλυπτική ήταν η Χαρά Τσιώλη, στην πρώτη συνάντηση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παρότι είναι συνεργάτες στο “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”.

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΑ ΤΣΙΩΛΗ

Στην παρέα του «The 2Night Show» την Τρίτη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την Χαρά Τσιώλη, την οποία δεν είχε  γνωρίσει ποτέ, παρότι είναι αυτή που έχει την ευθύνη οργάνωσης του κοινού στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος;». 

Η αγαπημένη TikToker, με την απολαυστική «καρδιτσιώτικη» προφορά, εξήγησε στον Γρηγόρη και στους τηλεθεατές τι είναι το «Laugh Coaching» και πώς μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να αντιμετωπίσει όλα τα στραβά της καθημερινότητας με αστείο τρόπο.

 THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΑ ΤΣΙΩΛΗ

Ακόμη, η Χαρά Τσιώλη εξήγησε τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή της και την έκαναν να φοβάται να εμφανιστεί μπροστά σε κοινό, απέχοντας από την σκηνή τα τελευταία εννέα χρόνια, αναφέρθηκε στο «πείραμα» που έκανε με την ανάρτηση βίντεο στα social media και το κατά πόσον είναι έτοιμη να εμφανιστεί στα σανίδι, σε δική της παράσταση, αφήνοντας την επιτυχημένη διαδρομή που διαγράφει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διαχείρισης και οργάνωσης κοινού σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμός εγκύου: “ίσως γεννήσει πρόωρα, μετά την επίθεση του επιχειρηματία” (βίντεο) 

Ισραήλ: “Σφαγή” στην Τζαμπαλίγια με δεκάδες νεκρούς (εικόνες) 

Χρυσή Αυγή: Σύλληψη 21 Ιταλών ακροδεξιών στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία τηςΣήμερα 14:11 | Ειδήσεις
"Με το καλημέρα" της ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας παρέβη την Συμφωνία των Πρεσπών. Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας πρέσβεως.
Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55Ράμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)14:42Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία της14:28Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη! (βίντεο)14:14Πήλιο: Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και έπεσε σε ρεματιά!14:01Ρωσία: Φονική κατάρρευση πολυκατοικίας από ουκρανικό πύραυλο (εικόνες)13:47Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: οι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα και η συνάντηση Χρυσοχοΐδη με UEFA13:34Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονης13:21Αντώνης Καρυώτης - Εισαγγελική πρόταση: Τον άφησαν αβοήθητο…13:07Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας και τα... απρόβλεπτα (βίντεο)12:54Γιάννης Μαλούχος: “Έφυγε” δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του12:40Ραφήνα: Διαρρήκτες τραυμάτισαν ηλικιωμένη, χτυπώντας την με μαγκούρα12:26Μήνυμα Μπελέρη: Ο Ράμα έχει στόχο να προκαλέσει την Ελλάδα12:13Ο Ράμα στην Αθήνα: η άφιξή του και το κατάμεστο κλειστό στο Γαλάτσι (βίντεο)11:59Γιορτή της Μητέρας - Φίνος Φιλμ: “Μάνα είναι μόνο μία” (βίντεο)11:46Μητσοτάκης: Επίδομα ενοικίου, επιστολική ψήφος και προστασία ανηλίκων στην ανασκόπηση11:32Δωρεάν Μαστογραφία: Έγκαιρη διάγνωση για 20000 γυναίκες11:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο