LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 31 Οκτωβρίου 2023 16:16

“The 2Night Show”: Νίκος Ψαρράς και Χαρά Τσιώλη οι καλεσμένοι της Τρίτης (εικόνες)

Ξεχωριστή παρέα θα μας κρατήσουν και απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του.

Αρναούτογλου Γρηγόρης

Απόψε, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Νίκο Ψαρρά, τον Κανέλλο από τη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξηγεί γιατί «Η Μάγισσα» είναι ένα από τα ωραιότερα «ταξίδια» που έχει κάνει στη ζωή του, και αποκαλύπτει πως όταν πήρε το ρόλο του δεν είχαν γραφτεί καν τα επεισόδια. Ο Νίκος Ψαρράς θυμάται τα εφηβικά του χρόνια στο Σοχό, τις προσδοκίες του πατέρα του να σπουδάσει Ιατρική και την άρνησή του για την Υποκριτική.

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΑΣ

Πόσες φορές έπαιξε τον γιατρό τελικά; Γιατί νόμιζαν ότι δούλευε  σε στριπτιζάδικο στο χωριό του;

Στη συνέχεια, μιλάει για την αγαπημένη του σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του, που δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη δουλειά του μπαμπά του.  

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΑΣ

THE 2NIGHT SHOW - ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΡΑΣ

Τέλος, εξηγεί  γιατί  η παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο», που πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου και σκηνοθετεί η γυναίκα του Έλενα Καρακούλη, είναι ένα έργο που πρέπει να δουν όλα τα ζευγάρια. 

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης υποδέχεται τη Χαρά Τσιώλη, την οποία δεν είχε  γνωρίσει ποτέ, παρότι είναι αυτή που οργανώνει το κοινό στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος;».  

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΑ ΤΣΙΩΛΗ

Η αγαπημένη TikToker, με την απολαυστική «καρδιτσιώτικη» προφορά, εξηγεί τι είναι το «Laugh Coaching» και πώς μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε όλα τα στραβά της καθημερινότητας με αστείο τρόπο. Ποια ήταν τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή της και την έκαναν να φοβάται να εμφανιστεί μπροστά σε κοινό; Θα τη δούμε σύντομα σε δική της παράσταση;

Τέλος, μας συστήνει τον Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο ξεκίνησαν παρέα μια νέα ενότητα χιουμοριστικών βίντεο.  

THE 2NIGHT SHOW - ΧΑΡΑ ΤΣΙΩΛΗ

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Theight Show»: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 24:00. 

#The2NightShow 

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Δικαστήρια Ευελπίδων: Ράφια με δικογραφίες καταπλάκωσαν υπαλλήλους (εικόνες)

“Friends”: Τα “Φιλαράκια” αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι

Ελεύθεροι επαγγελματίες - Τέλος Επιτηδεύματος: Μείωση 50% αναλόγως δήλωσης εισοδήματος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρωσία: Κατέλαβε χωρίο στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο