LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Οκτωβρίου 2023 20:30

Καράτε: Ο Στέφανος Ξένος στον ΑΝΤ1 για το χρυσό μετάλλιο (βίντεο)

Το "χρυσό παιδί" του ελληνικού καράτε μίλησε στον ΑΝΤ1 για την σπουδαία διάκριση και τα όνειρα του.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΝΟΣ - ΑΝΤ1

Της Λίτσας Ιωάννου

Το Σάββατο, ο Στέφανος Ξένος έγραψε «χρυσή ιστορία» στην Βουδαπέστη και έκανε ένα παιδικό όνειρο του…  πραγματικότητα: έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο καράτε.

«Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδάκι. Ήμουνα 5 χρονών και έλεγα ότι θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Δεν νομίζω ότι μπορούσα χα χάσω με τέτοια κερκίδα και όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους εκεί», είπε ο Στέφανος Ξένος στον ΑΝΤ1.

Νίκησε στον τελικό των 60 κιλών Κούμιτε τον Αλπισμπάι και χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο, 13 χρόνια μετά τον Δημήτρη Τριανταφύλλη. Ο καρατέκα μας πανηγύρισε την κατάκτηση του μεταλλίου με τον δικό του μοναδικό τρόπο… και αφού πνίγηκε στην αγκαλιά της αδερφής του, το αφιέρωσε στον αδερφό του Διονύση, ο οποίος παραληρούσε, στις κερκίδες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Ξένος, «Είναι δικό του το μετάλλιο ξεκάθαρα. Με το αδερφό μου είμαστε στα πάντα μαζί, μέχρι κα στρατό πήγαμε μαζί, χτυπιόμαστε μαζί, παίζουμε μπουνιές εδώ μαζί, με έχει μάθει πώς να μιλάω πώς να φέρομαι, ποια είναι η νοοτροπία του νικητή, ποια είναι η νοοτροπία της ζωής».

«Δεν έχουμε στήριξη γενικότερα. Αυτή θα είναι μόνο η παράκληση μου, θεωρώ ότι θυσιάζουμε πάρα πολλά, πονάμε πάρα πολύ περνάμε από φωτιές και από σκοτάδι πάρα πολύ, όποτε θεωρώ ότι αξίζουμε και εμείς μια τέτοια βοήθεια και στήριξη», τονίζει ο Στέφανος Ξένος, ο οποίος ονειρεύεται να κατακτήσει και άλλες «χρυσές» κορυφές.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκικά ΜΜΕ: Έλληνες λιμενικοί χτύπησαν Τούρκους ψαράδες (βίντεο)

Τραμ: Στάση εργασίας την Τρίτη

Appodixi - Φοροδιαφυγή: Bonus για όσους κάνουν καταγγελία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο