LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2023 09:20 | Ανανέωση: 27 Οκτωβρίου 2023 09:23

Βενιζέλειο: Παραιτήθηκε ο νέος διοικητής

Οι λόγοι που οδήγησαν τον διοικητή του Βενιζέλειου στην παραίτηση λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Η ανακοίνωση του υπ. Υγείας.

Βενιζέλειο νοσοκομείο - Ηρακλειο

Νέοι τριγμοί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αφού λίγες ημέρες αφού ανέλαβε καθήκοντα διοικητή ο Χάρης Λυδάκης, χθες υπέβαλλε την παραίτησή του με έγγραφο που απέστειλε στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Ο γιατρός μάλιστα σήμερα μεταβαίνει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να καλύψει ο ίδιος εκεί εφημερία ως παθολόγος.

Σημειώνεται ότι στο κείμενο της παραίτησης που απέστειλε προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης, ο Χάρης Λυδάκης παραιτείται και από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και από τα καθήκοντα του εκτελών χρέη διοικητή.

Η παραίτηση του νέου Διοικητή και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου σχετίζεται, όπως είπε ο ίδιος στο Ράδιο Κρήτη με τις μετακινήσεις παθολόγων του Βενιζελείου προς το Νοσοκομείο Ρεθύμνου για κάλυψη εφημεριών, κατάσταση για την οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή του.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Λυδάκης κλήθηκε να υποδείξει το όνομα Ειδικευόμενης Παθολόγου προκειμένου να μετακινηθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλύψει εφημερία.

Ωστόσο, όπως σημειώνει, έθεσε εαυτόν στην διάθεση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και έτσι θα καλύψει εκείνος την εφημερία.

«Κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου»

Μετά την παραίτηση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει: "ότι κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί και άμεσα προκηρύσσονται, με διαδικασίες fast track, όλες οι θέσεις γιατρών ειδικοτήτων.

Για το Υπουργείο Υγείας προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Το Υπουργείο Υγείας δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους.

Την προσωρινή άσκηση καθηκόντων διοίκησης αναλαμβάνει ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, Ευθύμιος Καρακώστας."

Πηγή: www.ekriti.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σύνοδος Κορυφής: Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για μεταναστευτικό και φυσικές καταστροφές

Καιρός: σκόνη και βροχές την Παρασκευή

Euroleague: Στη Ρεάλ το clasico, πάρτι της Μονακό


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Εσωτερική πρόσεχε του παππούδες και “ξάφρισε” τον εγγονό09:57Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός09:43ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο