LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 26 Οκτωβρίου 2023 09:26 | Ανανέωση: 26 Οκτωβρίου 2023 09:30

Αυγέρη: Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ – Να αφήσουμε τον Τσίπρα έξω από όλο αυτό

 «Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του νέου Προέδρου είναι ταυτόχρονα και αμφισβήτηση απέναντι στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξαν», δήλωσε η Αυγέρη.

Δώρα Αυγέρη - Καλημέρα Ελλάδα

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, υποστήριξε ότι το 80% των πολιτών που ερωτήθηκαν πιστεύουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο νέος Πρόεδρος του κόμματος αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή έναν έντονο πνεύμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας», υπογράμμισε η κυρία Αυγέρη και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι «η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελακη δεν ήταν δική του επιλογή».

«Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του νέου Προέδρου είναι ταυτόχρονα και αμφισβήτηση απέναντι στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξαν στις εσωκομματικές εκλογές», παρατήρησε η κυρία Αυγέρη, προσθέτοντας πως κάποιοι «αμφισβητούν και τη διαδικασία επιλογής η οποία όμως προβλέπεται από το καταστατικό και άλλωστε την νομιμοποίησαν με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές».

«Ο Κασσελάκης είναι αριστερός και άλλωστε δεν υπάρχει ανανεωτική Αριστερά χωρίς αλλαγή», δήλωσε η κυρία Αυγέρη, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Κασσελάκης δεν διέγραψε κανέναν, απλά καταδίκασε πολιτικές συμπεριφορές και παρέπεμψε στα αρμόδια όργανα, τα οποία σεβόμαστε όπως και τις προβλεπόμενες διαδικασίες», είπε η κυρία Αυγέρη αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με κορυφαία στελέχη της παράταξης.

Τέλος, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «πρέπει να αφήσουμε έξω από όλο αυτό τον πρώην Πρόεδρο. Αν θελήσει να κάνει κάποια παρέμβαση, θα το κάνει και δεν χρειάζεται την παραίνεση κανενός».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Ιστιοφόρο χτύπησε στη Γέφυρα του Ευρίπου (εικόνες)

ΗΠΑ: Δεκάδες νεκροί από επιθέσεις ενόπλου (εικόνες)

“ΑΡΕΝΑ” – Στέλεχος της Χαμάς: Προετοιμαζόμασταν για την επίθεση 2-3 χρόνια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο