LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2023 05:07 | Ανανέωση: 25 Οκτωβρίου 2023 06:22

Champions League: Καθάρισε την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης

«Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της Κοπεγχάγης, με τους Δανούς να χάνουν πέναλτι στο 97’.

AP - Μπράγκα - Ρεάλ

Στη βραδιά των τεσσάρων «διπλών», στα έξι παιχνίδια της βραδινής «ζώνης» κατά την πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής του Champions League, η πιο σημαντική νίκη σημειώθηκε από... γηπεδούχο και δη απ' τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα μετά από δύο σερί ήττες, έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης, μετά το 1-0 που σημείωσε δια πυρός και σιδήρου επί της εξαιρετικής Κοπεγχάγης, με σκόρερ τον Χάρι Μαγκουάιρ και ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Λάρσον στο 90'+7'!

AP - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη

Ο διεθνής Άγγλος στόπερ, που έχει δεχθεί αμέτρητες φορές κριτική για τα λάθη που έχει κάνει στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων», τούτη τη φορά ήταν ο παίκτης που έβγαλε τα... κάστανα απ' τη φωτιά με το γκολ που σημείωσε στο 72ο λεπτό, ενώ ο διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ που έχει κάνει ουκ ολίγα σφάλματα απ' το ξεκίνημα της σεζόν, κράτησε το πολύτιμο τρίποντο για τη Γιουνάιτεντ.

AP - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε με νίκη και από την έδρα της Μπράγκα με 2-1, έκανε το «3Χ3» κι επί της ουσίας εξασφάλισε από τώρα την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βινίσιους Τζούνιορ (δύο ασίστ σε Ροντρίγο και Μπέλινγχαμ), η «βασίλισσα» πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και δεν ένιωσε να απειλείται, ακόμη κι όταν ο Ντζαλό μείωσε στο 63' στο τελικό 1-2.

AP - Μπράγκα - Ρεάλ

Με το ίδιο σκορ (2-1) έφυγε με το διπλό απ' την έδρα της Σεβίλης και η Άρσεναλ κι έπιασε την κορυφή στον 2ο όμιλο, έχοντας ως MVP τον Γκαμπριέλ Ζεσούς με καταπληκτική ασίστ στον Μαρτινέλι και τρομερό σουτ από πολύ δύσκολη θέση, ενώ η Νάπολι και η Σοσιεδάδ «απέδρασαν» με νίκες 1-0 απ' το Βερολίνο και τη Λισσαβόνα αντίστοιχα κι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο και 4ο όμιλο.

Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show”: Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής μίλησαν για όσα τους “δένουν”

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 180 σημεία

Καιρός - Τετάρτη: Βροχές με ζέστη, σκόνη και υγρασία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο