LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 22 Οκτωβρίου 2023 09:27

ΗΠΑ: Μάνα σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της (βίντεο)

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό της σορού και της ίδιας της παιδοκτόνου, που έπεσε από γέφυρα.

Φλόριντα - δολοφονία - δίδυμα

Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε η βουτιά θανάτου που έκανε μια 31χρονη από γέφυρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της βρήκαν νεκρά τα δύο δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 5 ετών.

Η τραγική υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται όταν υπήρξε τηλεφώνημα από αυτόπτη μάρτυρα ότι η 31χρονη Κατορέια Χάντο βγήκε από το αυτοκίνητό της και βούτηξε στο κενό από γέφυρα στη λίμνη Τζέσαπ.

Αφού ανασύρθηκε η σορός της 31χρονης και ταυτοποιήθηκε, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και βρήκαν νεκρά στα κρεβάτια τους τα δύο 5χρονα δίδυμα παιδιά της, σύμφωνα με το NBC.

Στο σπίτι της 31χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα όπλο αλλά στα παιδιά δεν εντοπίστηκε κάποιο εμφανές τραύμα από πυροβολισμό, όπως αναφέρει και το protothema.gr. Την ακριβή αιτία θανάτου των παιδιών θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς τους.

Τα δύο δίδυμα αδέρφια, ο Αχμέντ και η Άβα, ήταν παιδιά με ειδικές ανάγκες και όπως διαπιστώθηκε δεν είχαν πάει στο σχολείο τους από τις 13 Οκτωβρίου.

Φλόριντα - δολοφονία - δίδυμα

Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε πολύ φαγητό ούτε αρκετά έπιπλα.

Η μητέρα της 31χρονης δήλωσε ότι η κόρη της αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την κατάθλιψη αλλά δεν είχε εντοπίσει κάποια σημάδια ακραίας επιδείνωσης της κατάστασής της.

Η ίδια, μάλιστα, είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από το σπίτι της κόρης της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αλλά δεν το απάντησε καθώς θεώρησε ότι το είχε κάνει κατά λάθος το ένα από τα δύο παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σε όποιον αρέσει

Ζωγράφου: Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη με μολότοφ και καμμένα αυτοκίνητα (εικόνες)

Ηλεία: Ανατίναξαν ΑΤΜ και προκάλεσαν ζημιές (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)Σήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Περισσότεροι από 70 ανεμοστρόβιλοι καταγράφηκαν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία (NWS).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος11:59Ηράκλειο: Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία11:45“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)11:32Κόρινθος: Έφτιαξαν τον δρόμο και ξέχασαν… την κολώνα στη μέση11:18Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυση11:05“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα10:51Κουτσούμπας – Ελπιδοφόρος: Συζήτησαν για το διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους (βίντεο)10:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο