LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Οκτωβρίου 2023 18:11

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: το DNA και ο διάλογος των κατηγορουμένων

Τι ερευνούν οι αρχές μετά τα νέα στοιχεία και το DNA του δολοφονημένου Μιχάλη που βρέθηκε σε μαχαίρια.

ΑΕΚ - Νέα Φιλαδέλφεια - Μιχάλης Κατσουρής - φωτογραφία - οικογένεια

Του Κώστα Τάτση

Σε δυο μαχαίρια που εντόπισαν οι αστυνομικοί έξω από το γηπεδο της ΑΕΚ βρέθηκε γενετικό υλικό του άτυχου φιλάθλου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η real news της Κυριακής στα δυο αιχμηρά αντικείμενα εντοπίστηκαν και αλλά γεννητικά υλικά που όμως δεν μπορούν ακόμη να προσδιοριστούν και δεν ανήκουν στους 105 συλληφθέντες.

Σύμφωνα με την έκθεση εξέτασης DNA, γενετικό υλικό άλλων Κροατών κατηγορουμένων έχει εντοπιστεί σε άλλα πειστήρια από το χώρο των επεισοδίων όπως σε γάντια, επικαλαμίδες, καπέλα, προστατευτικά δοντιών, περιλαίμια, κηλίδες σε ξύλινα κοντάρια και στειλιάρια καθώς και στα αυτοκίνητα με τα οποία ταξίδεψαν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Παράλληλα, η ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που αναφέρονται στη συνομιλία Έλληνα κατηγορουμένου, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με ένα άλλο πρόσωπο. Τα όσα λένε ερευνούν με προσοχή οι διωκτικές αρχές.

Κατηγορούμενος: "Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ…Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ;…)"

Κατηγορούμενος: "Ναι κατάλαβα τι λες κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον…και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε."

Τις επομενες ημέρες αναμένεται να λάβουν κλήσεις για συμπληρωματικές απολογίες και οι 105 κατηγορούμενοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικοί βρήκαν εκρηκτικό μηχανισμό σε τυχαίο έλεγχο!

Τσαντάκιας συνελήφθη μετά από 11 χρόνια!

Σιροπιαστό κέικ σοκολάτας από τον Νικόλα Καρβέλα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο