LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2023 22:55

Νέα Φιλαδέλφεια - Μιχάλης Κατσούρης: Βρέθηκε γενετικό υλικό σε δύο μαχαίρια

Στο ένα μαχαίρι υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Μιχάλης Κατσούρης - δολοφονία - ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επέλασης των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και η κροατική τηλεόραση το ένα από τα δύο μαχαίρια φέρεται να βρέθηκε κοντά σε έναν Κροάτη χούλιγκαν, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον κάτοχο του δεύτερου μαχαιριού.

Την πληροφορία για την εύρεση DNA του Μιχάλη Κατσούρη στα δύο μαχαίρια επιβεβαίωσε στο protothema.gr και ο δικηγόρος των οπαδών, Αθανάσιος Καϋμενάκης.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Καϋμενάκης, στο μαχαίρι που αποδίδεται σε έναν από τους εντολείς του δεν εντοπίστηκαν ούτε αποτυπώματα αλλά ούτε και γενετικό υλικό του εντολέα του, προσθέτοντας πως και σε φωτογραφίες από το περιστατικό ο άνδρας απεικονίζεται να έχει τα χέρια του γυμνά και να μην κρατά κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το DNA του Μιχάλη Κατσουρή στο εν λόγω μαχαίρι υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα «ορφανά» δείγματα DNA υπάρχουν και στο δεύτερο μαχαίρι χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που το κρατούσε την ημέρα που έλαβε χώρα η τραγωδία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: Κλείνει το γήπεδο λόγω στατικότητας - Στον “αέρα” ο Πανσερραϊκός

Market Pass: Που παρατείνεται - Για ποιους διπλασιάζεται

Ισραήλ: Εγγονή ομήρου μιλά στον ΑΝΤ1 για το δράμα της οικογένειας της (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο