LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2023 17:51

Θεσσαλονίκη - Εβραϊκό μουσείο: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο (εικόνες)

Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο, προκειμένου να ελεγχθεί μια μαύρη βαλίτσα, που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών.

Θεσσαλονίκη - Εβραικό μουσείο

Μία μαύρη βαλίτσα έξω από το εβραϊκό μουσείο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, σήμανε συναγερμός στην Άμεση Δράση για μία βαλίτσα έξω που κρίθηκε ύποπτη, έξω από το κτίριο που στεγάζει το εβραϊκό μουσείο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγίου Μηνά.

Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο, προκειμένου να ελεγχθεί η βαλίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ βρίσκονται σε συναγερμό λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή και των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

Πηγή και εικόνες: thestival.gr, thes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ασέλγεια σε ανήλικο: Προφυλακιστέος ο θείος του παιδιού

Πετράλωνα: 16χρονος επιτέθηκε σε ανήλικους με κατσαβίδι

Κακοκαιρία - Πάτρα: Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Κυριακή: Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίαςΧθες 14:44 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα εντονότερα φαινόμενα. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδώνΣήμερα 06:19 | Ειδήσεις

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σε σταθμό του μετρό, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο.

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρόΣήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Δυο άτομα ακινητοποίησαν τον φύλακα, σπάσανε τα παράθυρα σε σκαπικά μηχανήματα και πέταξαν από μία μολότοφ στο καθένα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Βανουάτου: Ισχυρός σεισμός στον “δακτύλιο της φωτιάς”Σήμερα 06:53 | Ειδήσεις

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 83 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Πορτ Βίλα και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 25 χιλιόμετρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε η Kabosu - Είχε γίνει meme, κρυπτονόμισμα και logo του Χ07:30Εορτολόγιο - 26 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα 07:17Βανουάτου: Ισχυρός σεισμός στον “δακτύλιο της φωτιάς”07:03Τουρισμός: Το ελληνικό νησί που επιλέγουν οι Γερμανοί06:50Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό06:36Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών06:23Καιρός - Κυριακή: Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας06:09Τουρκία – Λαοδικεία: Σπουδαία ανακάλυψη στην αρχαία πόλη (εικόνες)23:59ΕΑΠ – Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά: Μνημόνιο για ψηφιακές επιστήμες και τεχνολογία23:46Βόλος: Ήρθαν αντιμέτωποι με διαρρήκτες που έφτασαν με πατίνια και σκαρφάλωσαν από σκαλωσιά23:33Κύπελλο - Άρης: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με τους παίκτες να απέχουν από την απονομή23:19Ερντογάν – Γάζα: Θα πιέζουμε το Ισραήλ μέχρι να σταματήσει η γενοκτονία23:05Φεστιβάλ Καννών: Ο “Χρυσός Φοίνικας” και οι νικητές της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς22:52Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε 8χρονη22:38Κυπελλούχος Ελλάδος ο Παναθηναϊκός22:25Έμφυλη βία – Μετρό Αθήνας: Καμπάνια ενημέρωσης για τους επιβάτες22:07Βαλκανικό Πρωτάθλημα: Πέντε χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα21:53Ιράκ: Επέστρεψαν αρχαιολογικοί “θησαυροί” από την Ελβετία21:40Ιωάννινα: Αεροδιακομιδή παιδιού που τραυματίστηκε κάνοντας ποδήλατο21:26Ινδία: Πολύνεκρο δυστύχημα σε παιχνιδότοπο (εικόνες)21:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο