LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2023 08:32

“The 2Night Show” - Φαλελάκης: Ο Μηνάς Χατζησάββας, ο νέος σύντροφος και η απορία της ανηψιάς του (βίντεο)

Τι είπε για τον νέο σύντροφο της ζωής του και πώς διαχειρίζεται την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα.

ΤΗΕ 2NIGHT SHOW - ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» παραχώρησε ο Κώστας Φαλελάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς πήραν οι δικοί του άνθρωποι τη μακρόχρονη σχέση που είχε με τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα, τον νέο σύντροφο που ήρθε στη ζωή του, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Παρατηρώ ότι κάθε φορά που γίνεται μία συζήτηση πάνω στην τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια στην τηλεόραση, καλούν κάτι «οικογενειάρχες» να μιλήσουν για αυτό. Γιατί δεν καλείτε μονογονεϊκές οικογένειες ή παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτές να σας πουν πώς μεγάλωσαν; Εγώ ξέρω τέτοια παιδιά και είναι μια χαρά», είπε ο Κώστας Φαλελάκης.

«Μία από τις ανιψιές του Μηνά έχει ένα κοριτσάκι – το λατρεύω, είναι η αγάπη μου και μ’ αγαπάει κι αυτό – και κάποια στιγμή άκουσε από συμμαθητές του για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Είναι 8 χρονών. Και ρώτησε τη μητέρα του και εκείνη του εξήγησε πολύ ήρεμα ότι όπως είμαστε ζευγάρι εγώ κι ο μπαμπάς, έτσι υπάρχουν και άλλα ζευγάρια: ένα κορίτσι με ένα κορίτσι ή ένα αγόρι με ένα άλλο αγόρι», περιέγραψε αμέσως μετά ο Κώστας Φαλελάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Τον Μηνά δεν τον γνώρισε, γιατί γεννήθηκε όταν εκείνος πέθανε. Το άκουσε προσεκτικά και της λέει: δηλαδή ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν έτσι; Της λέει: ναι. Αυτό το κορίτσι έχει γνωρίσει τον τωρινό μου σύντροφο και κάθε φορά που είναι να βρεθούμε με ρωτάει: θα έρθει και ο… γιατί τον αγαπώ; Πού είναι το θέμα;», κατέληξε στην ιστορία του ο Κώστας Φαλελάκης.

«Δεν θέλω να ξανακούσω αυτό το περιβόητο: δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο γκέι στο κρεβάτι του. Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο straight στο κρεβάτι του αλλά το λούζομαι καθημερινά. Είναι και θέμα ποσόστωσης. Δεν με απασχολεί αλλά όταν αυτή η ποσόστωση γίνει ίση, τότε θα σκάσουν και οι δύο πλευρές», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Κώστας Φαλελάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο 18 Οκτωβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Υπουργικό Συμβούλιο: Η ατζέντα της συνεδρίασης

Κακοκαιρία - Πάτρα: Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρωσία: Κατέλαβε χωρίο στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο