LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2023 22:18

Γέρακας: “Αστυνομικοί” άρπαξαν άνδρα μέσα από σπίτι και ζητούσαν λύτρα

Πως οι γνήσιοι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες. Πως έστησαν το σχέδιο του εκβιασμού, τι ζήτησαν από συγγενή του θύματος.

Γέρακας - αρπαγή - λύτρα - εκβιασμός

Στην σύλληψη ενός 36χρονου, μετά από ένταλμα για αρπαγή ενός άνδρας μέσα από το σπίτι του στον Γέρακα και για απόπειρα εκβίασης συγγενικών προσώπων του, προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Στην οικία του 36χρονου κατασχέθηκε πλήθος φυσιγγίων.

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, "από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης την 14-10-2023, 36χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος μαζί με έτερους συνεργούς, φορώντας κουκούλες, βραδινές ώρες της 13-3-2023 εισήλθαν σε οικία στην περιοχή του Γέρακα όπου προσποιούμενοι τους αστυνομικούς επιβίβασαν διά της βίας 23χρονο ημεδαπό στο όχημά τους και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Κατά την διάρκεια της παράνομης κατακράτησής του, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου ζητώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση του.

Βραδινές ώρες της 14-3-2023 το θύμα απελευθερώθηκε στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής η οποία χειριζόταν την υπόθεση.

Στο πλαίσιο διεξοδικής έρευνας της ανωτέρω υπηρεσίας και κατόπιν ειδικών ανακριτικών πράξεων, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην ανωτέρω υπόθεση.

Γέρακας - αρπαγή - λύτρα - εκβιασμός

Μετά από έρευνα στην οικία του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -40- φυσίγγια πυροβόλου όπλου και -9- φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας και ως εκ τούτου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η Ματούλα - Ήταν 7 ημέρες νεκρή στο σπίτι της

ΕΑΔ - Πόθεν έσχες: Δημόσιοι υπάλληλοι “θησαύρισαν”... αδικαιολόγητα!

“Βενιζέλειο Νοσοκομείο”: Παύθηκε η διοίκηση με εντολή Χρυσοχοΐδη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο