LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2023 20:47

UEFA – ΑΕΚ: Τιμωρία για το παιχνίδι με τον Άγιαξ

Η Ένωση τιμωρήθηκε με τσουχτερό πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Προειδοποίηση και για κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων οπαδών.

ΑΕΚ - φίλαθλοι

Βαρύς ο πέλεκυς για την ΑΕΚ, καθώς η UEFA γνωστοποίησε την τιμωρία της για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, η UEFA επέβαλε πρόστιμο ύψους 82.000 ευρώ στην Ένωση, το οποίο έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς, με το συνολικό αριθμό να είναι πλέον εξαψήφιος.

Το μεγαλύτερο μέρος και του νέου προστίμου αφορά τα λέιζερ και τους διαδρόμους που είναι γεμάτοι από κόσμο, με τα πρόστιμα να διπλασιάζονται επειδή οι παραβάσεις είναι επαναλαμβανόμενες. Μάλιστα, υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος και για κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων οπαδών στην «OPAP Arena», εφόσον συνεχιστούν τα εν λόγω φαινόμενα.

Επίσης, το πρόστιμο έχει να κάνει και με τα αντικείμενα που έπεσαν στους πανηγυρισμούς των παικτών του Άγιαξ στο γκολ που σημείωσαν, αλλά και για κάποια επεισόδια μικρής έκτασης έξω από το γήπεδο κατά την διάρκεια της άφιξης των φιλοξενούμενων οπαδών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Κρατούσε “φυλακισμένη”, βίαζε και εξέδιδε γυναίκα που γνώρισε στο ίντερνετ

Μαίρη Χρονοπούλου: Το θρίλερ με την τέφρα της και η χειρόγραφη επιστολή της (βίντεο)

Πάτρα: Κλείδωσε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο και πήγε σε μπαρ να διασκεδάσει

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο