LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2023 18:12

ΠΟΥ: Η Γάζα θα βρεθεί σε 24 ώρες σε απόλυτη καταστροφή

Αν δεν φτάσει βοήθεια στην Γάζα, οι γιατροί δεν θα έχουν παρά να «ετοιμάζουν πιστοποιητικά θανάτου», δήλωσε επικεφαλής του τμήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην περιοχή.

ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ - ΓΑΖΑ - ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ

«Έχουν απομείνει 24 ώρες μέχρι να τελειώσει το νερό, η ηλεκτροδότηση και τα καύσιμα» στη Γάζα και αν δεν φτάσει βοήθεια, οι γιατροί δεν θα έχουν παρά να «ετοιμάζουν πιστοποιητικά θανάτου», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αχμέντ αλ Μαντχάρι, επικεφαλής του τμήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην περιοχή.

Ανθρωπιστική και ιατρική βοήθεια, ιδιαίτερα από τον ΠΟΥ, δεν μπορεί να περάσει από το νότιο πέρασμα της Λωρίδας της Γάζας στα σύνορα με την Αίγυπτο, καθώς δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου.

Η Λωρίδα της Γάζας τελεί υπό απόλυτο αποκλεισμό και ανελέητο βομβαρδισμό από το Ισραήλ ως απάντηση στην άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς κατά του ισραηλινού εδάφους στις 7 Οκτωβρίου.

Πάνω από 2.750 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον παλαιστινιακό θύλακα και πάνω από 1.400 στο Ισραήλ. Εκατοντάδες από αυτούς είναι άμαχοι και παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Δακτύλιος: Συμπληρωματικές πληροφορίες από την ΕΛΑΣ

Εκλογές - Δούκας: Με... βρώμικο γιόρτασε τη νίκη στον Δήμο Αθηναίων ο Ανδρουλάκης (εικόνες)

Μητσοτάκης για Μπελέρη: Nα ορκιστεί ο δήμαρχος Χειμάρρας


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο