LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2023 09:50

Πέραμα - Γιάννης Λαγουδάκος: Ξανά δήμαρχος στον ίδιο δήμο μετά από 17 χρόνια

Ο επίμονος και αφοσιωμένος αυτοδιοικητικός είναι η απόλυτη επαλήθευση του ρητού "Ο επιμένων νικά".

Γιάννης Λαγουδάκος - Πέραμα - δήμαρχος

Έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος Περάματος Αττικής το 2002, σε ηλικία μόλις 31 ετών. Από το 2006 μέχρι και το 2023 δε χειρίστηκε το “πηδάλιο” του Δήμου, παρέμεινε όμως πάντα πιστός στα αυτοδιοικητικά ζητήματα της πόλης του ως δημοτικός σύμβουλος. Και φέτος, επανεξελέγη πανηγυρικά.

Ο λόγος για το Γιάννη Λαγουδάκο, ο οποίος κάνει “come back” στο δημαρχιακό θώκο του Περάματος μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Η επιλογή του αυτή επιβεβαιώνει το ρητό ότι “ο επιμένων νικά.

Γιάννης Λαγουδάκος - Πέραμα - δήμαρχος

Ο Γιάννης Λαγουδάκος με οικογενειακή καταγωγή από τη Λακωνία, γεννήθηκε το 1971 στο Πέραμα, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα. Είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και εργάζεται ως μόνιμος ανώτερος δημόσιος υπάλληλος. Είναι άγαμος και άτεκνος. Στη θητεία του είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις ενέργειές του να προβεί, αφ’ ενός σε απεργία πείνας και κατάληψη του 4ου νηπιαγωγείου Περάματος, διαμαρτυρόμενος για τη μεγάλη καθυστέρηση στην αποπεράτωση του νηπιαγωγείου, και αφ’ ετέρου σε «οδοφράγματα» με αίτημα να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα δυσοσμίας των βοθρολυμάτων της Ψυττάλειας.

Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιστίνη - Αμπάς: Οι ενέργειες της Χαμάς δεν μας εκπροσωπούν

Κηφισιά: Ανήλικες έδειραν και λήστεψαν ανήλικες

Χάρης Δούκας: Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο