LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2023 20:47

Θεσσαλονίκη - Αγγελούδης: ώρα δουλειάς για το καλό της πόλης μας (βίντεο)

Τι είπε στην πρώτη δήλωση του ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την επικράτηση του επί του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Δελτίο Ειδήσεων - Αγγελούδης - δήλωση - αποτελέσματα

«Η πόλη μας, η όμορφη Θεσσαλονίκη μίλησε, οι πολίτες μίλησαν», είπε εμφανώς συγκινημένος για την νίκη του στον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος επικράτησε του νυν Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς και όσους μας ψήφισαν  και όσους δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και εκείνους που επέλεξαν την αποχή. Δική μας είναι τώρα η ευθύνη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη τους, με την δουλειά μας. Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για το καλό της πόλης μας», τόνισε ο κ. Αγγελούδης.

Αφού ευχαρίστησε την ομάδα που έτρεξε την προεκλογική εκστρατεία και τους υποψηφίους του συνδυασμού του, ο Στέλιος Αγγελούδης είπε «Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλοι μαζί, για μια καλύτερη καθημερινότητα, για την Θεσσαλονίκη που μας ενώνει».

«Δεν περισσεύει κανείς, είναι ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη αυτά που της χρωστάμε», κατέληξε στην δήλωση του ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις τώρα:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: LIVE τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Εκλογές - Μπακογιάννης: Δική μου ευθύνη η ήττα - Φεύγω με το κεφάλι ψηλά

Πέραμα - Κακοποίηση ζώου: Βίντεο “πρόδωσε” τον δράστη που βασανίζει σκύλο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Η σημασία της θερμοκρασίας του φαγητού και η εμμηνόπαυση08:00Τουρκία: Το TikTok μπορεί να απαγορευτεί07:46Ρώμη: Στο νοσοκομείο ο Τζόκοβιτς - Δέχτηκε παγούρι στο κεφάλι (βίντεο)07:33Εορτολόγιο – 11 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:19Εύβοια: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι της07:05Μπάιντεν για Τραμπ: Μακάρι να είχε κάνει “ένεση με χλωρίνη”06:51 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)06:37Μύκονος: Άγρια συμπλοκή με νεκρό και τραυματία06:24Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο06:11Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς23:59Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25Ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βλάψει τα δίκτυα πλησιάζει τη Γη 23:11Μεσανατολικό: Το κράτος της Παλαιστίνης αναγνωρίζουν ευρωπαϊκές χώρες22:58Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας: Με κεκτημένη ταχύτητα… το “τριφύλι”22:46Σακελλαροπούλου: Η υποδοχή και η διάκριση στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας22:32Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο