LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2023 09:12

Χαμάς: Ισραηλινά πλήγματα σε κομβόι προσφύγων με 70 νεκρούς (Σκληρές εικόνες)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της Χαμάς. Δεν υπήρξε άμεση απάντηση από το Ισραήλ.

Ισραήλ - Γάζα

Αξιωματούχοι της Χαμάς αναφέρουν ότι 70 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ που χτύπησαν τα καραβάνια των ανθρώπων που εγκατέλειπαν την πόλη της Γάζας.

Το γραφείο ενημέρωσης της Χαμάς, όπως μεταδίδει το Al Jazeera, αναφέρει ότι τα αυτοκίνητα χτυπήθηκαν σε τρία σημεία, καθώς κατευθύνονταν νότια από την πόλη της Γάζας. Δεν έγινε αμέσως σαφές ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης, ούτε αν μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και μαχητές.

Δεν υπήρξε άμεση απάντηση από το Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός διέταξε τους κατοίκους της Γάζας να εκκενώσουν την πόλη προς νότο νωρίς την Παρασκευή, πριν επιχειρήσει χερσαία εισβολή.

«αναγκαστική μετακίνηση άμαχου πληθυσμού δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματική προειδοποίηση, αλλά αποτελεί παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου», επισημαίνει η Διεθνής Αμνηστία. 

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: νεφώσεις και τοπικές βροχές το Σάββατο

Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός νταλίκας (εικόνες)

Γάζα: εγκατέλειψαν τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: Θερμή υποδοχή στον Έλληνα ΠρωθυπουργόΣήμερα 16:13 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές κατά τη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στους δύο ηγέτες αναμένεται να υπογραφούν δύο νέες συμφωνίες.

Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώραςΣήμερα 12:38 | Ειδήσεις

Το ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του διατυπώνει την τη σταθερή αποφασιστικότητα της χώρας για την απερίφραστη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της θύρας 7Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ θεωρεί πως ο 36χρονος, με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”, ήταν ο ενορχηστρωτής πίσω από την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)Σήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Αποκλειστικές πληροφορίες και ντοκουμέντα από την εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1. Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της Κυριακής, που δολοφονήθηκε ακρβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χρέη – Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οφειλέτες16:32Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: Θερμή υποδοχή στον Έλληνα Πρωθυπουργό 16:18Rome Masters: Ο Τσιτσιπάς στους “16” του τουρνουά16:05ΛΑΡΚΟ - Μητσοτάκης: Επιδίωξή μας η εξεύρεση βιώσιμη λύσης15:51Ρόδος – Δολοφονία Καριώτη: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον Βαγγέλη Κουλιανό15:38Conference League - Μαρινάκης: Ο τελικός θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια15:24“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η κρυφή συμφωνία Νέλλας και Αρχοντούλας (βίντεο)15:10Νίκος Γκάτσος: Ο κορυφαίος ποιητής, η “Αμοργός” και οι μοναδικοί στίχοι14:57Daniel - Θεσσαλία: Επισπεύδονται οι πληρωμές της “Πρώτης Αρωγής”14:44Μαργαρίτης Σχοινάς για Eurovision: Είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU14:30ΕΛΑΣ: Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ δεν συνέβη14:17Καρκίνος ωοθηκών: Τα ασαφή συμπτώματα14:03Μαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)13:49“Rouk Zouk”: Ευκαιρία για ρεβάνς στην εβδομάδα δεύτερης ευκαιρίας13:36Χαλκίδα – Καταγγελία: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του στη “Γιορτή της Μητέρας”13:22Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώρας13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της Δευτέρας και οι εκπλήξεις (βίντεο)12:54Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)12:40Λάρισα: Πλάκωσαν διαιτητή σε αγώνα τοπικού (εικόνες)12:27Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της Θύρας 712:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο