LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2023 10:02

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα τραγούδια του αποχαιρετισμού και η στάχτη

Ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στον ΑΝΤ1 για το πάρτι που είχε οργανώσει η ίδια για το «φευγιό» της.

Καλημέρα Ελλάδα - Χάρης Παπαδόπουλος

«Ένα χαρούμενο πάρτι θέλω να είναι το φινάλε», είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου για τη «γιορτή» που θα γίνει σήμερα αντί για κηδεία.

Στενοί της φίλοι θα την υποδεχθούν εκείνοι, αυτήν τη φορά, στο σπίτι της, φορώντας λευκά και όχι μαύρα ρούχα.

Όπως είπε ο στενός της φίλος, Χάρης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η ηθοποιός είχε καταθέσει εγγράφως τις τελευταίες της επιθυμίες στις 11 Απριλίου του 2019.

Σε εκείνο το γράμμα ζητούσε την αποτέφρωσή της, ενώ εξέφραζε την επιθυμίας της να πεταχτεί η στάχτη της στη θάλασσα στο Σούνιο.

«Σήμερα αποχαιρετάμε έναν μοναδικό άνθρωπο που έδινε σημασία στη φιλία, την παρέα, τον έρωτα και τη δουλειά της», είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει όλα της τα περιουσιακά στοιχεία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», συμπεριλαμβανομένου και του σπιτιού της.

«Δε βγαίνει το χαμόγελό μου σήμερα», είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος, «παρακούοντας» την εντολή της φίλης του για τη διάθεση της ημέρας.

Όσο για το αν θα παίξουν τραγούδια στην γιορτή στο σπίτι της, είπε πως, όταν θα την υποδεχθούν εκεί που πάντα εκείνη τους υποδέχονταν, θα ακουστεί σιγά το «Έκλαψα χθες σαν μέτρησα» και στο τέλος, όταν φεύγει το «Υπάρχει κάπου ένα παιδί που με περιμένει».

Τέλος, στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η αποτέφρωση, θα παιχτεί κομμάτι με βιολί που έγραψε κατόπιν παραγγελίας της Μαίρης Χρονοπούλου η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)Σήμερα 08:27 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρόεδρος του σωματείου Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα για την εκδήλωση που θα συμμετέχει ο Έντι Ράμα.

Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκρισηΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ", είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:14ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”07:35Ιστορική νίκη του Σαντίκ Καν: Σε κάθετη πτώση οι Συντηρητικοί07:21Ορεστιάδα - Εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα07:07Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους06:59Εορτολόγιο – 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:54Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η Χαμάς06:40Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία06:26Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή06:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο