LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2023 08:45

Ισραήλ: Παραιτήθηκε με αιχμές η Υπουργός Διπλωματίας

Ποιες αιτίες επικαλέστηκε για την παραίτησή της και ποια η κριτική της στους χειρισμούς της κυβέρνησης Νετανιάχου.

Distel Atbaryan

Η υπουργός Δημόσιας Διπλωματίας Distel Atbaryan την Πέμπτη το βράδυ παραιτήθηκε από τη θέση της, ισχυριζόμενη ότι το υπουργείο της απογυμνώθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας από τις ελάχιστες εξουσίες που του δόθηκαν, όταν συγκροτήθηκε στις αρχές του έτους.

Με ένα tweet η Distel Atbaryan σημειώνει ότι η κυβέρνηση εξουσιοδότησε το υπουργείο Διασποράς και το υπουργείο Εξωτερικών να αποφασίζουν από κοινού τη δημόσια διπλωματία του Ισραήλ στο εξωτερικό, καθιστώντας το δικό της υπουργείο περιττό ή όπως διαφορετικά το έθεσε, "σπατάλη δημόσιου χρήματος".

Είχε ευρέως σχολιαστεί ότι το υπουργείο της Distel Atbaryan στερείτο πραγματικών αρμοδιοτήτων, και ότι ουσιαστικά αποτελείτο μόνο από το γραφείο της υπουργού. Η ίδια επιχείρησε αρκετές φορές να διορίσει γενικό διευθυντή και απέτυχε, ενώ η επικοινωνιακή παρουσία του υπουργείου της –βίντεο, καθώς επίσης αναρτήσεις στα αγγλικά με τη θέση της κυβέρνησης σε θέματα όπως η δικαστική αναμόρφωση- επικρίθηκαν ως πρόχειρα και καθυστερημένα σχετικά με την επικαιρότητα της στιγμής στην οποία δημοσιεύονταν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στη Βραυρώνα

Γάζα: Κόντρα Ισραήλ – ΟΗΕ για την εκκένωσή της

“Το θαύμα των Άνδεων”: σαν σήμερα συνέβη η αεροπορική τραγωδία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚασσελάκης: Θα είμαι ικανοποιημένος με ποσοστό πάνω από 20%Σήμερα 06:21 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,επανέλαβε ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη. Τι είπε για το Μακεδονικό, την απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη και τα... μπουζούκια. 

Europa League: Η Αταλάντα νίκησε στον τελικό την ΛεβερκούζενΣήμερα 06:14 | Ειδήσεις

Οι Ιταλοί, με χατ τρικ του Λούκμαν, υποχρέωσαν τους Γερμανούς, στην πρώτη τους ήττα σε ολόκληρη τη σεζόν και πανηγύρισαν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Καιρός - Πέμπτη: Συννεφιά, μπόρες και πτώση θερμοκρασίαςΧθες 22:08 | Ειδήσεις

Που και πότε αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)Σήμερα 06:46 | Ειδήσεις

Μεγάλο μέρος πυροτεχνικού εργοστασίου, στην πλαγιά βουνού, καταστράφηκε εξαιτίας της έκρηξης και συνέχιζε να καίγεται καθώς πλησίαζε η νύχτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα – φωτιά: Νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία08:10Τί φταίει τελικά;07:57Παναθηναϊκός – Αταμάν: Η Euroleague ζήτησε συγνώμη από τον Τούρκο προπονητή07:43Ευρωεκλογές: Μάχη κατά της αποχής07:30Τραμπ – Χέιλι: Θα τον ψηφίσω στις εκλογές του Νοεμβρίου07:16Κολομβία: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας με δεκάδες τραυματίες (βίντεο)07:03ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:49Κασσελάκης: Θα είμαι ικανοποιημένος με ποσοστό πάνω από 20%06:36Europa League: Η Αταλάντα νίκησε στον τελικό την Λεβερκούζεν06:22Καιρός - Πέμπτη: Συννεφιά, μπόρες και πτώση θερμοκρασίας06:08Euroleague - Παναθηναϊκός: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν στο Βερολίνο (βίντεο)23:59Θεσσαλονίκη - Τροχαίο: Πέθανε η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή23:48Φοιτητικές εκλογές: Η ΔΑΠ, η ΠΚΣ και η κόντρα για την πρωτιά23:36Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικός Κυπέλου με αστυνομικό “μπλόκο” στους οπαδούς 23:23“Πόρτα Ανοιχτή”: Κεραμίστες προσφέρουν έργα τους για συγκέντρωση χρημάτων23:11Κασσελάκης - Ρωμανός: Ο 13ος και ο 14ος μισθός, η ανεργία και η... εικονική πραγματικότητα22:58Tik Tok: Ο Μητσοτάκης, τα “παπούτσια ΝΔ” και η “λύσσα του Άδωνι” (βίντεο)22:45F1: GP Μονακό αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και στον ΑΝΤ122:18Καλοκαίρι 2024: Ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών22:04Βόρεια Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι21:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο