LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2023 20:18 | Ανανέωση: 12 Οκτωβρίου 2023 20:21

Εκλογές - Αγγελούδης: Ισχυρή ομάδα ενεργών πολιτών θα “δουλέψει” για την Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα της πόλης, τα σχέδια του και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα με τον οποίο “μάχεται” στον β’ γύρο.

Ειδήσεις - Στέλιος Αγγελούδης

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε την Πέμπτη ο Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος την Κυριακή στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα έχει ως αντίπαλο του τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, που το πρωί μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"¨.

Ερωτηθείς για τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Αγγελούδης αναφέρθηκε στα σκουπίδια και στην ανάγκη να αναβαθμιστούν οι χώροι πρασίνου στην πόλη. Προσέθεσε ότι «υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την προσβασιμότητα των ανθρώπων με αναπηρία και όχι μόνο, αφού το 60% των κρασπέδων έχουν πρόβλημα», ενώ υπογράμμισε ως επίσης μείζονα προβλήματα αυτά του κυκλοφοριακού και των χώρων στάθμευσης.

Ως προς τα τελευταία, ο Στέλιος Αγγελούδης είπε ότι θα έπρεπε ήδη «να υπάρχει εντονότερη διεκδίκηση για λεωφορειολωρίδες, νέες γραμμές του Μετρό έπρεπε ήδη να σχεδιάζονται», ενώ σημείωσε ότι «δεν υπάρχει αστυνόμευση για διπλοπαρκαρίσματα και τήρηση των όρων φορτοεκφόρτωσης σε ώρες που δεν επιτρέπεται».

«Η ομάδα του κ. Ζέρβα βλέπει ως δουλειά την δημοτική αρχή», είπε ο Στέλιος Αγγελούδης, σημειώνοντας ότι «έχει επιδοθεί σε μια σειρά από προσωπικές επιθέσεις, στις οποίες δεν θα συμμετάσχω και δεν θα απαντήσω, γιατί αντίπαλος μας δεν είναι ο κ. Ζέρβας, αλλά τα προβλήματα της πόλης».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επεσήμανε στον ΑΝΤ1 ότι «έχω μια ισχυρή ομάδα ενεργών πολιτών, ανεξάρτητη, αδέσμευτη, με ανθρώπους από την Νέα Δημοκρατία, από την πρωτοβουλία του κ. Μποτάρη, από την προσπάθεια της κ. Νοτοπούλου και άλλους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τα κόμματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Ομαδικός βιασμός 13χρονης σε αυλή σχολείου της δυτικής Αττικής

Πεδίον του Άρεως: Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε πάνω σε δέντρο

Μαίρη Χρονοπούλου: Το πάρτι για το “τελευταίο αντίο”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊΣήμερα 22:49 | Ειδήσεις

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Κέρκυρα: 22χρονη μαχαίρωσε νεαρή έξω από μπαρΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Ο καυγάς των δυο κοριτσιών ξεκίνησε μέσα στο κέντρο. Η δράστης έστησε καρτέρι στην 21χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματαΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Πυκνώνουν οι αναφορές δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για ενδεχόμενο συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και μελών του ΝΑΤΟ έως το 2030, καθώς και για αυξανόμενη παραγωγή ρωσικών οπλικών συστημάτων. To Ant1news.gr εξετάζει τις χώρες πρόελευσης του μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι πολύτιμος για την πολεμική βιομηχανία της Μόσχας. Μεταξύ αυτών, κάποιες ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Σεισμός στα ΚαλάβρυταΣήμερα 22:02 | Ειδήσεις

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Αχαΐα, Κορινθία και Αρκαδία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Σύλληψη Αμερικανού στρατιωτικού για σεξουαλική παρενόχληση23:24Κίλιαν Μέρφι: Ένα μουσικό ταξίδι για την άνοιξη…23:12Απεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ22:59Μόντε Κάρλο: Οι αδερφοί Τσιτσιπά πέρασαν με ανατροπή στον δεύτερο γύρο22:43Μετρό: Διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή 222:28Σεισμός στα Καλάβρυτα22:14Απεργία – Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ποιες πτήσεις θα εξυπηρετηθούν κατ’ εξαίρεση21:59ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σπουδαία νίκη για τον “Δικέφαλο”21:46ΔΣΑ: Καθολική αποχή των δικηγόρων την Δευτέρα 7 Απριλίου21:31Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Πάτησαν γκάζι στο τέλος οι “πράσινοι”21:17Κόρινθος – Συναγερμός: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Ισθμό21:02Βόλος – Παναιτωλικός: Κόλλησαν… στο μηδέν20:48Τουρκίγε: Η Άγκυρα αντιδρά στο ηλεκτρικό καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ20:35Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Αγρίεψαν… στην επανάληψη οι Πειραιώτες20:21Πάνω από 2000 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα τον Μάρτιο στην Κεντρική Μακεδονία20:08Δασμοί: Ο Νετανιάχου ελπίζει ότι ο Τραμπ θα μειώσει όσους έχουν επιβληθεί στο Ισραήλ 19:54Γαλλία: Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η πρωτεύουσα19:41Αγρίνιο: 57χρονος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του και σώθηκε από τύχη19:27Αθήνα: Συνελήφθη μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές, ληστείες και απάτες 19:14Χαλκιδική – Θανατηφόρο Τροχαίο: Ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου βρέθηκαν το μεσημέρι ο 62χρονος οδηγός και ο 26χρονος που διαπληκτίστηκε με το θύμα19:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο