LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2023 10:16

Δολοφονία στην Λούτσα: προφυλακιστέοι οι δύο Τούρκοι

Τον δρόμο για τη φυλακή, είδαν οι δύο Τούρκοι για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους.

Σύλληψη Τούρκων - μακελειό στη Λούτσα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο Τούρκοι υπήκοοι, που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στην φονική ενέδρα κατά των έξι συμπατριωτών τους, στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αρτέμιδα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 32 και 28 ετών, οι απολογίες των οποίων ξεκίνησαν στις δύο χθες το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, φέρονται να ήταν ανάμεσα στην ομάδα των εκτελεστών που διέπραξαν την μαζική δολοφονία των συμπατριωτών τους στους οποίους στήθηκε ενέδρα.

Μετά τις απολογίες, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενους τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορητήριο που αφορά ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο κατηγορούμενοι, που απολογήθηκαν χωρίς να καταθέσουν γραπτό υπόμνημα, αρνούνται ότι συμμετείχαν στην μαζική δολοφονία.

Όσον αφορά τον 32χρονο κατηγορούμενο, στον οποίο αποδίδεται ότι οδήγησε σκόπιμα τα έξι θύματα στο σημείο της δολοφονικής ενέδρας, φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού πως στράφηκε εναντίον τους. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχεται ότι ήταν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης, αλλά αρνείται ότι δολοφόνησε τους έξι, ισχυριζόμενος πως ήταν φίλοι του. Μεταξύ των εγγράφων που φαίνεται να προσκόμισε προς επίρρωση των ισχυρισμών του, επικαλέστηκε και την έκθεση της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών που αναφέρει πως δεν εντοπίστηκαν στα ρούχα του ίχνη πυρίτιδας.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως δεν γνωρίζει κανένα από τα θύματα, ενώ αρνείται την παρουσία του στο σημείο της μαζικής δολοφονίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιά Εθνική οδό Τριπόλεως - Κορίνθου

Πόλεμος στο Ισραήλ - Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα αναπτύξουν χερσαίες δυνάμεις στην περιοχή

The 2NightShow – Λέχου: Στην καριέρα μου πάντα ακολουθούσα το ένστικτο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδαΣήμερα 10:51 | Τοπικά Νέα

Παραλίγο διπλή τραγωδία από ναυτική φωτοβολίδα, που έπεσε σε αυλή σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα.

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)Σήμερα 09:16 | Τοπικά Νέα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ανήμερα το Πάσχα σε χωριό της Φθιώτιδας. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου παιδιού

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι07:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο