LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2023 08:23

“The 2NightShow” - Σκαφιδά: Η απόφαση να γίνει μητέρα και το όνομα που θα δώσει στον γιο της (βίντεο)

Τι εξομολογήθηκε στην εκπομπή "The 2night Show" και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός.

ΤΗΕ 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΝΤ1 - ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Γιούλικα Σκαφιδά. 

Η ηθοποιός, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση να γίνει μητέρα, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της.

«Έχω βάλει 6 κιλά μέχρι στιγμής. Δεν προσέχω καθόλου. Είμαι τυχερή γιατί έχω μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Είναι το σκαρί. Δεν με πιάνει μανία να φάω κάτι. Κάποια πράγματα που αγαπούσα να τρώω δεν θέλω να τα βλέπω. Πίνω πολύ παγωμένο νερό που δεν έπινα ποτέ. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα…Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο», είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά και συνέχισε:

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός αποκάλυψε πως θα δώσει στον γιο της το όνομα Άγγελος που είναι το όνομα του πατέρα της.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιά Εθνική οδό Τριπόλεως - Κορίνθου

Πόλεμος στο Ισραήλ - Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα αναπτύξουν χερσαίες δυνάμεις στην περιοχή

The 2NightShow – Λέχου: Στην καριέρα μου πάντα ακολουθούσα το ένστικτο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο