LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2023 13:48

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεκίνησε η πλήρης πολιορκία της Γάζας (βίντεο)

Ήχησαν οι σειρήνες - ξεκινά η πλήρης και επίσημη στρατιωτική απάντηση του Ισραήλ στην επίθεση της Χαμάς.

ΙΣΡΑΗΛ - ΧΑΜΑΣ

Την πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας διέταξε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant και ανέφερε ότι θα υπάρξει αποκλεισμός σε «ηλεκτρισμό, τρόφιμα, καύσιμα». Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο χώρο πάνω από τη Γάζα και την ακτογραμμή της, και μπορεί να αποκλείει μέσω των συνόρων του, την εισαγωγή και την εξαγωγή, ακόμα και των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος στον Ισραήλ: Σοκάρει ο απολογισμός των θυμάτων

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Βιβλική καταστροφή με χιλιάδες νεκρούς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Συμφωνία των Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας ΜακεδονίαςΣήμερα 16:58 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το «κλίμα της πόλωσης, της τοξικότητας και των απίστευτων ψεμάτων που διακινούνται σήμερα στο πολιτικό διάλογο».

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Αρπαγή παιδιών - Ίλιον: Επέστρεψαν στην δομή τα 4 αδελφάκιαΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα παρέδωσε τα παιδιά στις αρχές, οι οποίες στην συνέχεια τα επέστρεψαν στην δομή από όπου είχαν απηχθεί.

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρωσία: Φωτιά σε αεροδρόμιο στην πόλη Μινεράλνιε Βόντι (εικόνες)19:12Ιράν: 250 συλλήψεις για σατανισμό – Τρεις Ευρωπαίοι ανάμεσά τους18:58Καιρός - Σάββατο: Σκόνη, λασποβροχές και άνοδος θερμοκρασίας18:44Τουρκία: Αμνηστία σε φυλακισμένους στρατηγούς “παλιού” πραξικοπήματος18:31Missing Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου18:17Ουκρανία: Νόμος του κράτους η επιστράτευση των κατάδικων18:04ΕΑΔ – Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Όργιο παρατυπιών σε κοινότητα της Αττικής17:50Κρήτη: Για βιασμό τουρίστριας κατηγορείται 21χρονος στρατιώτης17:37Youth Pass 2024: Πάνω από 145000 οι δικαιούχοι – Πού μπορούν να αξιοποιήσουν την ενίσχυση17:23Μητσοτάκης – Συμφωνία των Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας17:10Κύπρος: Ναυτιλιακή με έδρα την Λεμεσό θα διαχειρίζεται τουρκικά πλοία16:57Ανδρουλάκης: Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού16:43Αρπαγή παιδιών - Ίλιον: Επέστρεψαν στην δομή τα 4 αδελφάκια16:29Ηλεία – Καταγγελία: Εκπαιδευτικός παρενοχλούσε μαθήτριά του16:15Δένδιας: Η Βόρεια Μακεδονία είναι ποντίκι που βρυχάται - Η απειλή προέρχεται από αλλού16:01Θεσσαλονίκη: Αθώες μητέρα και γιαγιά που άφησαν 5χρονο μόνο του στο σπίτι15:48Ιαπωνία: Ένα μονοθέσιο ηλεκτρικό ελικόπτερο στους ουρανούς του Τόκιο (βιντέο)15:34Εξοικονομώ: Παράταση προθεσμίας για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου15:21“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Υπέρ-επεξεργασμένα τρόφιμα, καρκίνος των ωοθηκών και διατάσεις15:07Λυγγερίδης: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από τους γονείς του 14:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο