LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2023 12:41

Μιχάλης Χατζηγιάννης στο “Πρωινό”: Η επιστροφή στο Λυκαβηττό ήταν μαγική (βίντεο)

Τι είπε για το νέο του τραγούδι, την προσωπική του ζωή αλλά και τη σχέση του με την πολιτική.

Το Πρωινό - Μιχάλης Χαζτηγιάννης

Σε μια συνολική και εκ βαθέων εξομολόγηση καλλιτεχνική, προσωπική αλλά και… πολιτική προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τη Δευτέρα, ευρισκόμενος στον ΑΝΤ1 και στο στούντιο της εκπομπής «Το πρωινό» καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός παρουσίασε στο κοινό το νέο του τραγούδι «Όλα πολύ» το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη Heaven Music:

Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κριστιάν Εφραιμίδης

Στίχοι: Σοφία Παπαβασιλείου

Παραγωγή: Κωνσταντίνος Παντζής

Ενορχήστρωση – Πλήκτρα: Κωνσταντίνος Παντζής

Drums: Κώστας Καρασαββίδης

Κιθάρες: Αντώνης Γούναρης, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Φωνητικά: Κωνσταντίνος Παντζής, Κατερίνα Νάκα

Σπικάζ: Κατερίνα Νάκα

Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: Κωνσταντίνος Παντζής

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε ενθουσιασμένος από τις θερινές συναυλίες τις οποίες πραγματοποίησε με αποκορύφωμα τη συναυλία μετά από 15 χρόνια στο Θέατρο Λυκαβηττού, για την οποία όπως ομολόγησε αισθανόταν ιδιαίτερο άγχος πριν ανέβει στη σκηνή. Ερωτηθείς για την υποστηρικτική παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια στο Λυκαβηττό, επισήμανε ότι η σχέση του με την πρώην σύντροφό του είναι άριστη και ότι πάντα έτσι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Μοιραζόμενος τα χειμερινά του σχέδια, σημείωσε ότι τη φετινή σεζόν δεν θα εμφανιστεί σε κάποιο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας και σχολίασε χιουμοριστικά: «Τα μπουζούκια με όλη τους τα λάμψη και το κέφι, είναι κάτι που το έκανα επί χρόνια, αισθάνομαι όμως ότι δεν αντέχω πια άλλο να το κάνω».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή ο τραγουδοποιός δήλωσε ότι η δημιουργία οικογένειας είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο σκέφτεται και του αρέσει, ιδιαίτερα όταν επηρεάζεται από τα αγαπημένα του ανίψια και την ομορφιά που ο ερχομός τους έφερε στην οικογένειά του.

Σε ερώτηση σχετικά με τις φημολογίες που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι… έκλεισε η φωνή του, σημείωσε ότι τα social media αποτελούν ένα εργαλείο που χρειάζεται πολλή προσοχή στο χειρισμό του διότι έχουν πολλούς κινδύνους πέρα από προτερήματα, και τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι, ο αναγνώστης να μη γίνεται αφελής σχετικά με όσα διαβάζει εκεί.

Τέλος στο πολιτικό σκέλος της συζήτησης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε ότι έφυγε με γλυκιά γεύση από τη 5μηνη θητεία του ως Υπουργού Πολιτισμού της Κύπρου και υπογράμμισε ότι κατά τη γνώμη του πολιτική είναι η αποστολή «της υπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος σε ένα περιβάλλον εμπορικής κοινωνίας που αναπαράγει τις κοινωνικές ανισότητες», μια αποστολή την οποία όπως είπε προσπάθησε να φέρει εις πέρας και ο ίδιος στο έργο του. Όσον αφορά το κυπριακό πρόβλημα σχολίασε «Μακάρι να μπορούσε να λυθεί, χάσαμε όμως πολλές ευκαιρίες», ενώ όσον αφορά τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, αρνήθηκε να δηλώσει ποιο βρίσκεται πιο κοντά στη δική του πολιτική τοποθέτηση. Μιλώντας για το Στέφανο Κασσελάκη, του ευχήθηκε να έχει καλή επιτυχία και να ασκήσει αντιπολίτευση δημιουργική και όχι στείρα, ούτε ανέξοδη, κλείνοντας τη συνέντευξή του με την παρότρυνση, σε εθνικό επίπεδο, εντέλει «να πάμε όλοι μπροστά και όχι λίγοι, πολύ μπροστά, και πολλοί, πολύ πίσω».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος στον Ισραήλ: Σοκάρει ο απολογισμός των θυμάτων

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Βιβλική καταστροφή με χιλιάδες νεκρούς

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο