LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2023 19:29

Πολάκης: Αντιδράσεις για την ανάρτησή του για το σκίτσο Χατζόπουλου

Νέος κύκλος πολιτικής κόντρας προκλήθηκε από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, για το σκίτσο της «Καθημερινής».

Παύλος Πολάκης - Κεντρική Επιτροπή - ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους  είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημερίδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!

Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός  «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κάνιέ χιούμορ!!!

Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Υγ Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…», έγραψε στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας σκίτσο στην «Καθημερινή» προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Μαρινάκης: Δεν πέσαμε από τα σύννεφα

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή του ο ΣΥΡΙΖΑ, («γεμάτη ύβρεις και μισος», όπως αναφέρει ο κ. Μαρινάκης) κατά του σκιτσογράφου Δημήτρη Χατζόπουλου.

«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης» σημειώνει ακόμα ο κ. Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε στη δήλωσή του:

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που «τόλμησε» να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών.

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

ΠΑΣΟΚ: Νέο κρεσέντο τοξικότητας από τον Πολάκη

Το ΠΑΣΟΚ-Κινήμα Αλλαγής κατέκρινε την επίθεση του Π. Πολάκη εναντίον του γελειογράφου της εφημερίδας "Καθημερινή" Δ.Χατζόπουλο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει:

«Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο.

Κανείς δεν απολαύει "ασυλίας" από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος στον Ισραήλ: Σοκάρει ο απολογισμός των θυμάτων

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Ταύρος: Φωτιά σε εργοστάσιο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αρκαδία 15:56Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο, Παρασκευή - Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Σώμα15:42Σε πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια 15:28Πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα15:14Νίκαια: Άγνωστοι έκλεψαν το άγαλμα "Η Γυναίκα του Λαού" του Γιάννη Παππά15:00ΑΔΕΔΥ: Για πότε προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία στο Δημόσιο14:46Απόστολος Βεσυρόπουλος: Πέθανε από ανακοπή ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ 14:31Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στη Τζια14:31Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα 350.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων14:17Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος 14:04Ποινική δίωξη για ναρκωτικά και όπλα στους 6 Τούρκους13:50Πειραιάς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα από τη θάλασσα 13:35Δέκα συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε οικισμό της Φυλής13:20Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στην Λυγιά λόγω τεχνικού προβλήματος13:06Φωτιά στην Αχαΐα - Κινητοποιήθηκαν 4 εναέρια μέσα12:51Μητσοτάκης για "Αμοργόραμα": Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία - Τι είπε για τα Θαλάσσια Πάρκα12:36Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση χωρίς κράνος12:21Γάζα: Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Γκουτέρες, ζητεί άμεση κατάπαυση του πυρός12:07ΕΕ και ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για επιστροφή των απαχθέντων παιδιών της Ουκρανίας11:52Νέοι βομβαρδισμοί της Ρωσίας στην Ουκρανία, εκρήξεις από το Κίεβο ως τη Λβιβ11:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο