LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2023 09:23

Εκλογές - Ζαχαριάδης: Ραντεβού την άλλη Κυριακή

Στον Νέο Κόσμο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. 

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του Νέου Κόσμου για να ψηφίσει ο Κώστας Ζαχαριάδης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μια μέρα γιορτής, δημοκρατίας, συμμετοχής. Η πρόκληση Αθήνα είναι στα χέρια σας, αξιοποιείστε τη δύναμη που έχετε, ψηφίστε για την πόλη που θέλετε».

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Καλή δύναμη, καλή συνέχεια, καλά αποτελέσματα να έχουμε και ραντεβού την άλλη Κυριακή».

7

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 8 Οκτωβρίου

Βουλιαγμένη: Τροχαίο ατύχημα σε παιδική χαρά γεμάτη παιδιά (εικόνες)

Σημεία για δωρεάν rapid test την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)Σήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στη Νομική του ΕΚΠΑ στην Αθήνα. Τα αντίσκηνα στο προαύλιο και τα ευρήματα των αρχών.

Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Επισήμανε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μιλάει για τα ζητήματα των ευρωεκλογών και κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι δεν έχουν υπεύθυνη πρόταση.



Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρωνΣήμερα 14:55 | Ειδήσεις

Νέο πλαίσιο στην διαχείριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθιερώνει η Κυβέρνηση, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης έργων με κοινοτικούς πόρους.

Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)Σήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Το λεωφορείο ανετράπη αφού πρώτα συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Τετάρτη: νεφώσεις, τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας20:18Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)20:05Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)19:52Κατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)19:38Πώς δημιουργούνται πέτρες στα νεφρά και πώς αντιμετωπίζονται;19:25Ίος: Τραυματίστηκαν 6 μαθητές σε πλοίο19:11Φιντάν: Ελλάδα και Τουρκία είναι σε θέση να συζητούν όλα τα προβλήματα 18:57Χαλκίδα: Ανατροπή στον θάνατο γυναίκας - Βρέθηκε μαχαιρωμένη18:43Καλοκαίρι 2023: Το θερμότερο των τελευταίων 2000 ετών στο βόρειο ημισφαίρο18:30Κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά: Το ΣτΕ έδωσε το “πράσινο φως” 18:16Γάζα - ΟΗΕ: Είχαμε ενημερώσει το Ισραήλ για το δρομολόγιο του οχήματός του που επλήγη από πυρά18:02“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ανακάλυψη που σοκάρει τον Δημήτρη (εικόνες)17:49“MyCoast” - Κατάληψη παραλιών: Χιλιάδες πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή, εκατοντάδες οι καταγγελίες 17:35Ηράκλειο: Ανήλικοι έκλεψαν μπουκάλια με αλκοόλ17:22Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Το μήνυμα στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)17:08Ιταλία: Θα μετέφεραν ναρκωτικά με τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο16:55Times: Η Χαμάς σχεδίαζε να δημιουργήσει βάση στην Τουρκία16:41Πέθανε ο Σέργιος Τράμπας16:28Φωτιά στην περιφερειακή του Αιγάλεω16:14Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας: SMS για δωρέαν test Pap16:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο