LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2023 17:39

Γιάννης Ιωαννίδης: συγκινητικό το “τελευταίο αντίο” στον κόουτς (εικόνες)

 Σε κλίμα συγκίνησης; συγγενείς και φίλοι είπαν το "τελευταίο αντίο" στον Γιάννη Ιωαννίδη.

Γιάννης Ιωαννίδης - εξόδιος ακολουθία

Ο Γιάννης Ιωαννίδης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στα κοιμητήρια της Θέρμης. Πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτησε με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη στα Κοιμητήρια της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από μία μεγάλη αυτοκινητοπομπή με αφετηρία τη ΔΕΘ, η σορός του “Ξανθού” έφτασε στην τελευταία κατοικία της.

Από πολιτικά πρόσωπα μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Γιάννης Ιωαννίδης - εξόδιος ακολουθία

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη είπαν και αρκετοί παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Ντέιβιντ Ρίβερς και άλλοι.

Γιάννης Ιωαννίδης - εξόδιος ακολουθία

Νωρίτερα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Αλεξάνδρειο να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη, με τον Νίκο Γκάλη, να μιλά εμφανώς συγκινημένος για τον επί χρόνια προπονητή του και «μεγάλο αδερφό» του, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος.

Συντετριμμένες βγήκαν από το όχημα που τις μετέφερε η κόρη του Ελένη-Θεοδώρα και η σύζυγός του, Γιούλα.

Γιάννης Ιωαννίδης - εξόδιος ακολουθία

Γιάννης Ιωαννίδης - εξόδιος ακολουθία

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Αργυρός: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Άγιοι Ανάργυροι: Επίθεση με γλάστρα σε λεωφορείο - Η μαρτυρία του οδηγού στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τρίκαλα: Μωρό "έφαγε" τοξικό φυτό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ – “Τέλη με το μήνα”: Σε λειτουργία το myCar 19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο