LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2023 23:47

Conference League: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Άιντραχτ

Μεγαλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο 90+2 στην Τουμπα.

ΠΑΟΚ - Αϊντραχτ

Με την... υπογραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε απόψε, στο γήπεδο της Τούμπας, για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League, επί της Άιντραχτ με 2-1. Νίκη που τον βάζει σε θέση πρωτιάς στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με τον Αντριγια Ζίβκοβιτς και στο 68ό λεπτό ο Ομαρ Μαρμούς έφερε το ματς σε ισορροπία και ισοφάρισε 1-1. Στο 90+2 ο Κουλιεράκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 16ο λεπτό ακυρώθηκε, ως οφάιντ, γκολ των «ασπρόμαυρων», από τον Άλι Σαμάτα.

Αργός ο ρυθμός στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά της αναμέτρησης, με τις ομάδες να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας και να μην προσφέρουν ιδιαίτερες… συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 7ο λεπτό οι Γερμανοί σημάδεψαν το δεξί κάθετο δοκάρι με τον Ενκουνκού και στο 16’ , με τη συνδρομή του VAR, ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε, για τον ΠΑΟΚ, ο Σαμάτα.

ΠΑΟΚ - Αϊντραχτ

Ο «Δικέφαλος» βρήκε, τελικά, δρόμο προς τα δίχτυα στο 28ό λεπτό με τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Τραπ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με συνέπεια να γίνει το 1-0.

Στο 34’ κεφαλιά του Σκίρι, απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΟΚ και τρία λεπτά αργότερα σουτ του αμυντικού μέσου της Άιντραχτ έδιωξε, εντυπωσιακά, σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Στο 43’ ο Μαρμούς έπιασε το σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κουλιεράκης έδιωξε ξανά σε κόρνερ.

Επιθετικότεροι στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήταν οι Γερμανοί, γεγονός που τους έφερε σε θέση βολής στο 54’ με κεφαλιά του Κνάουφ, ο Κοτάρσκι, όμως, αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Με τον ίδιο τρόπο λειτούργησε σωτήρια ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου», στο 62’, σε σουτ του Μαρμούς και ένα λεπτό αργότερα σου από τον Τούτα, κατέληξε άουτ.

ΠΑΟΚ - Αϊντραχτ

Το γκολ προέκυψε για την Άιντραχτ στο 68ο λεπτό. Ο Μαρμούς έκλεψε την μπάλα, εκμεταλλευόμενος λάθος του Κουλιεράκη και ισοφάρισε (1-1).

Στο 82’ οι Γερμανοί είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ Σαΐμπι, ο Κοτάρσκι και το δοκάρι δεν επέτρεψαν να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Η «λύτρωση» για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουλιεράκης, με κοντινό πλασέ, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των Γερμανών και «έγραψε» το τελικό 2-1.

*Χίλιοι περίπου υποστηρικτές της Άιντραχτ παρακολούθησαν δια ζώσης το παιχνίδι, από τη θύρα 8 της Τούμπας. Μικρός αριθμός φιλάθλων της γερμανικής ομάδας φιλοξενήθηκαν και στα επίσημα του γηπέδου.

ΠΑΟΚ - Αϊντραχτ

*23.100 ήταν συνολικά τα εισιτήρια που κόπηκαν για την αναμέτρηση.

Διαιτητής: Σιμόνε Σότσα (Ιταλία)

Κίτρινες: Μεϊτέ/Ενκουνκού

Κόκκινες: -

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67’ Ζβαμπ), Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85’ Μπράντον).

ΆΙΝΤΡΑΧΤ: (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Κνάουφ, Λάρσον (90’ Χασέμπε), Σκίρι, Ενκουνκού (46’ Μπούτα), Χάουγκε (61’ Εμπιμπέ), Σαΐμπι (90’ Φέρρι), Μαρμούς (75’ Ενγκάναμ).

Ειδήσεις σήμερα:

Συρία: Εκατόμβη νεκρών από επίθεση με drone (βίντεο)

Ιεράπετρα: Πτώμα εντοπίστηκε σε γκρεμό (εικόνες)

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εισηγήσεις Κασσελάκη για το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο