LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2023 16:29

Ανδρουλάκης στην Καβάλα: Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί το κράτος λάφυρο

Τι ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής για την τοπική περιφερειακή παράταξη που στηρίζει.

Νίκος Ανδρουλάκης - Καβάλα

Στην Καβάλα περιόδευσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανό Καγγελίδη.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της περιφερειακής παράταξης Καγγελίδη, όσο και με πολίτες, καταναλωτές και καταστηματάρχες στον κεντρικό δρόμο της αγοράς της πόλης, ακούγοντας τις εμπειρίες και τα παράπονά τους και μιλώντας τους για τις πολιτικές στοχεύσεις του για την Ανατολική Μακεδονία.

Νίκος Ανδρουλάκης - Καβάλα

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Δαμιανό Καγγελίδη, έναν νέο επιστήμονα, που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την παράταξή μας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο δίνει τον αγώνα να αλλάξει η περιφέρεια σελίδα.

Βιώσαμε απερίγραπτες επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές στον Έβρο και στη Ροδόπη. Έχει τεράστια ευθύνη η σημερινή περιφερειακή διοίκηση.

Νίκος Ανδρουλάκης - Καβάλα

Χρειαζόμαστε η διοίκηση της εκάστοτε περιφέρειας να μην λειτουργεί ως το “μακρύ χέρι” του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτοδιοίκηση για την αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την αποκέντρωση. Αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Αυτό εκφράζει το σχήμα μας. Γι’ αυτό ζητώ από τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να το στηρίξουν για καλύτερες ημέρες. Για να υπηρετούν πραγματικά αυτούς και όχι την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Νίκος Ανδρουλάκης - Καβάλα

Όμως, η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής έχει και μια ακόμη αξία. Να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι το κράτος είναι λάφυρο και όχι υπηρέτης του πολίτη. Σε αυτούς που το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου δεν έχουν επιβάλει κανένα πρόστιμο για την αισχροκέρδεια στο ράφι, αφήνοντας τις τιμές των προϊόντων να καλπάζουν εις βάρος της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων  πολιτών.

Μια κυβέρνηση που μέσα σε λίγους μήνες προχώρησε σε κινήσεις απαξίωσης των θεσμών. Είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να τα βρίσκει με τον Βελόπουλο για να αλλάξουν τη σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Για να εμποδίσουν τον κ. Ράμμο να βάλει πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές.

Νίκος Ανδρουλάκης - Καβάλα

Επίσης, θεωρώ απαράδεκτη τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Άμυνας, του κ. Δένδια. Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός Άμυνας της χώρας πως “ό,τι απειλείται, δεν αποστρατικοποιείται”, συνδέοντας την αποστρατικοποίηση με το casus belli. Για το ΠΑΣΟΚ δεν αποστρατικοποιείται τίποτα διότι τα νησιά είναι δικά μας και έχουμε δικαίωμα να έχουμε όσο στρατό θέλουμε για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Ιωαννίδης: η άνοια, οι προλήψεις, οι “130 βρισιές” και ο… άτυχος Αρμένιος παπάς! (βίντεο)

Χαλκίδα - καταγγελία: Πατέρας προσπάθησε να βιάσει τον ανήλικο γιο του

Άρειος Πάγος: Δικαίωση ασφαλιστικής εταιρείας - “Φταίει ο ιδιοκτήτης που έκλεψαν το αμάξι του” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσηςΣήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Με ποιον τρόπο προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του ο κατηγορούμενος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο