LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2023 11:32

ΝΔ - Επέτειος ίδρυσης: “49 χρόνια πηγαίνουμε την χώρα μπροστά”

Σε πανηγυρικό τόνο η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυσή του.

ΓΡΑΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Σαράντα εννέα χρόνια μετά, συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά" είναι το βασικό μήνυμα που εξέπεμψε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα 49 χρόνια από την ίδρυσή της την 4η Οκτωβρίου 1974. Στη σχετική ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα χαρακτηρίζει μεγάλα και τολμηρά τα βήματα τα οποία έχει πραγματοποιήσει και κάνει λόγο για προσήλψση στην ιδρυτική του διακήρυξη.

Αναλυτικά η επετειακή ανακοίνωση σημειώνει: "Σαράντα εννέα χρόνια από την 4η Οκτωβρίου 1974, η Νέα Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και «επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.

Σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει, διότι αντλεί δύναμη από τις ρίζες της και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Και το αποδεικνύει έμπρακτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ενώνουν τους Έλληνες και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και τις προοπτικές όλων, σε ένα περιβάλλον αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων. 

Σαράντα εννέα χρόνια μετά, συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, με στόχο μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και καινοτόμα. Μια Ελλάδα που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και θα εγγυάται σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα13:20Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία13:06Λαμία: Πλημμύρες στον Δομακό- Διακόπηκε η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης12:52Τρόμος για 42χρονο στην Θεσσαλονίκη- Τον χτύπησαν και τον απείλησαν για να αποσύρει μήνυση12:38Νότια Αφρική: 11 Νεκροί από ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο12:24Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Τρομακτικό τροχαίο λόγω κακοκαιρίας - Οδηγός έχασε τον έλεγχο ΙΧ (Βίντεο)12:10Θεσσαλονίκη: Μέχρι πότε θα λειτουργεί η γραμμή Μ1 11:56Παναθηναϊκός: Πιθανή η επανένωση Μπενίτεθ-Κυργιάκου11:42Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών - Σουνίου μετά από πτώση βράχων11:28Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα11:14Άγιος Νικόλαος: Ο προστάτης των θαλασσών και τα θαύματα11:00ΕΜΥ - Byron: Βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι σε ανατολική και νότια Ελλάδα10:46Στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες10:32Δένδιας: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας10:18Αίγινα: 82χρονος βρέθηκε σε παραλία χωρίς τις αισθήσεις του10:04Missing alert για την εξαφάνιση 36χρονου09:50Κακοκαιρία Byron: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί09:36Σεισμός 4.3 ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας09:22Φάρσαλα: Έκτακτη ειδοποίηση 112 για υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα (εικόνες)09:08Παναθηναϊκός: Ήττα με πολλά λάθη - Ανύπαρκτοι οι Φαρίντ και Γιουρτσέβεν08:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο