LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Οκτωβρίου 2023 15:10

“The 2NightShow” την Τρίτη με εκλεκτούς καλεσμένους (εικόνες)

Ποιους καλλιτέχνες υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του "The 2Night Show".

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2Night Show

Απόψε, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο ανανεωμένο πλατό του «The 2NightShow» τον Κωστή Μαραβέγια. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, που δεν χάνει ποτέ τη θετική του ενέργεια, μιλάει για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου και τη σχέση τους, που στηρίζεται στην απόλυτη ελευθερία. Ακόμα, ο Κωστής Μαραβέγιας θυμάται με νοσταλγία τα ταξίδια στην Ιταλία με την νταλίκα του πατέρα του και εξηγεί γιατί δεν θα μπορούσε να εργαστεί στην τηλεόραση. Πώς πέρασε στον γάμο του καλού του φίλου Πάνου Μουζουράκη; Τι σχέση έχει με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο; Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για την τελευταία συναυλία του καλοκαιριού στο Άλσος.   

The 2Night Show - ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Ντάνη

The 2Night Show - ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ.  Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», μιλάει για τις σπουδές της στην Δημοσιογραφία, που άφησε στην άκρη για τη μεγάλη της αγάπη που είναι το θέατρο, εξηγεί γιατί ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή τον σύντροφό της και γιατί  θα ζήλευε αν έκαναν το ίδιο επάγγελμα.  Τέλος, περιγράφει πώς καταφέρνει να κλαίει στις δραματικές σκηνές της σειράς, που, όπως ομολογεί, είναι και πάρα πολλές. 

The 2Night Show - ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2night Show»: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 24:00.

#The2NightShow

The 2Night Show - ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=JrSctou7_uU

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:17Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο