LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Οκτωβρίου 2023 09:19 | Ανανέωση: 03 Οκτωβρίου 2023 09:49

ΧΥΤΑ Άνω Λιόσια: Συλλήψεις για τη δολοφονία υπαλλήλου φύλαξης

Δείτε το κίνητρο των δραστών και το πώς η Αστυνομία κατόρθωσε να τους εντοπίσε  αξιολογώντας στοιχεία της υπόθεσης.

Ασπρόπυργος - σεκιούριτι

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, που τελέστηκε την 15 Ιουλίου 2023, στο φωτοβολταϊκό πάρκο του ΧΥΤΑ Φυλής, στα Άνω Λόσια Αττικής.

Για την υπόθεση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την 30-09-2023, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, 4 άτομα (27, 23 και 19 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση-, ληστεία και ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και εμπρησμό κατά συναυτουργία.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων καθώς και την πραγματοποίηση ειδικών ανακριτικών πράξεων προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω κατηγορουμένων.

Πιο αναλυτικά, οι ανωτέρω, βραδινές ώρες της 15-07-2023 προσέγγισαν με όχημα το ΧΥΤΑ Φυλής, όπου εργαζόταν το θύμα, και αφού του επιτέθηκαν με θλων αμβλύ όργανο, αφαίρεσαν από το σημείο υλικά κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου καθώς και εργαλεία.

Επίσης, αφαίρεσαν και το τσαντάκι του θύματος που περιείχε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, άδεια οδήγησης, τραπεζικές κάρτες, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και όχημα της εταιρείας φύλαξης, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, για ένα από τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα που αφαιρέθηκαν, προέκυψε ότι την επόμενη μέρα ενεργοποιήθηκε τηλεφωνική σύνδεση, την οποία χρησιμοποιούσε έτερο άτομο, λόγος για τον οποίο σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, ενώ συνελήφθη και έτερο άτομο, –οικείο του 19χρονου- και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, καθώς τη στιγμή της σύλληψης του 19χρονου, απώθησε με τα χέρια του αστυνομικό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε πλοίο με κοντέινερ στα ανοιχτά της Κέας

Εορτολόγιο – 3 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ύδρα: Νεαρός συνελήφθη για κακοποίηση γάτας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης σε αγρότες: Τη Δευτέρα στις 5 περιμένω στο γραφείο μου όποια αντιπροσωπεία οριστείΣήμερα 12:56 | Ειδήσεις

«Το σχέδιο μας προδιαγράφει την εθνική στρατηγική μέχρι το 2030, σε μία χώρα διαφορετική από αυτήν που παραλάβαμε».

Χολαργός: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο νεαροί που μαχαίρωσαν τον 14χρονοΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος ΞυλούρηςΣήμερα 15:05 | Ειδήσεις

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης, τότε θα εκκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα θα συνεχίσει την αγόρευση της η εισαγγελέαςΣήμερα 15:42 | Ειδήσεις

Η εισαγγελική λειτουργός τόνισε εξαρχής πως η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που δρούσε για τριάντα χρόνια και μετεξελίχθηκε σε κόμμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στο Βερολίνο τη Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι19:50Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά έκαναν την εμφάνιση τους στο Αιγαίο19:36Λάρισα: Με εντεινόμενες κινητοποιήσεις απαντούν οι αγρότες19:19ΕΕ- Κόστα: Πρέπει να μετατρέψουμε τη δέσμευση κάλυψης των οικονομικών αναγκών της Ουκρανίας σε πραγματικότητα19:02Γαλλία: Αποφασίστηκε η θανάτωση κάθε βοειδούς σε μονάδες με κρούσμα οζώδης δερματίτιδας - Αντιδράσεις αγροτών18:45Χολαργός: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο νεαροί που μαχαίρωσαν τον 14χρονο 18:30Συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν: Η Τουρκία πρότεινε να εφαρμοστεί μια περιορισμένη εκεχειρία για τις ενεργειακές εγκαταστάσεις και τα λιμάνια18:16Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 54χρονη οικιακή βοηθός για κλοπή κοσμημάτων από σπίτι ηλικιωμένων18:02Χατζηδάκης : Η Ελλάδα έχει δύο συγκριτικά πλεονεκτήματα, πολιτική σταθερότητα και ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό17:48Κύπρος: Η Λάρνακα ορίζεται Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 203017:34Κόρινθος: Φωτιά σε συρόμενο νταλίκας στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών17:20Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέφθηκε πόλη που ανακατέλαβαν οι δυνάμεις της χώρας (Βίντεο)17:06Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον εορτασμό των 157 χρόνων από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς16:52Φοινικούντα - "Αποκαλύψεις": Τα στοιχεία που οδήγησαν στις νέες συλλήψεις για το διπλό φονικό16:38ΗΠΑ: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων στη Λευκορωσία16:24e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 202616:10Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα θα συνεχίσει την αγόρευση της η εισαγγελέας15:56Ισραήλ: Απαγορεύει τα κινητά τηλέφωνα στα δημοτικά σχολεία της χώρας15:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος Ξυλούρης15:28Και αυτά τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ γίνεται "Ένα με τα Παιδιά"15:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο