LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2023 18:39 | Ανανέωση: 02 Οκτωβρίου 2023 18:58

ΟΑΚΑ - Βρούτσης: Άγνωστο πότε θα ανοίξει το Στάδιο

Ο αν. Υπουργός Αθλητισμού εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το Ποδηλατοδρόμιο μέσα στο 2024 θα παραδοθεί ξανά προς χρήση, ωστόσο απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε πρόβλεψη για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Τι θα γίνει με τις ομάδες.

ΟΑΚΑ - ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

Ένα επιπλέον ποσό 10 εκατ. ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, και ακόμη 3,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα κατευθυνθούν στο ΟΑΚΑ, εξασφάλισε το Υπουργείο Αθλητισμού με βάση το προσχέδιο του προϋπολογισμού, που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, στον απόηχο της αναστολής λειτουργίας του κεντρικού σταδίου και του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, λόγω προβλημάτων στατικότητας που εντοπίστηκαν μετά από σχετικές μελέτες στα στέγαστρα.

Ο κ. Βρούτσης επισήμανε ακόμη ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας των δύο εγκαταστάσεων, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τη μεταστέγασή τους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το 95% των ζητημάτων έχει επιλυθεί και η τελευταία εκκρεμότητα, η οποία αφορά το χάντμπολ της ΑΕΚ, βρίσκεται υπό διευθέτηση.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των εγκαταστάσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού εξέφρασε την ελπίδα ότι το ποδηλατοδρόμιο θα ανοίξει ξανά εντός του 2024, αλλά για το κεντρικό στάδιο απέφυγε να αναφερθεί σε χρόνους, τονίζοντας ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της δεύτερης μελέτης, την οποία θα συντάξει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Λευτέρης Χαψιάδης

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Η μητέρα έγινε “ασπίδα” για να σώσει την κόρη της (βίντεο)

Εορτολόγιο - 2 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα τηςΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Για επιβεβαίωση των ενστάσεων που είχε διατυπώσει ως αντιπολίτευση η ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός σε δήλωση του για το ατόπημα της Προέδρου της γειτονικής χώρας.

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Που και πως αναμένεται να τεθεί επί τάπητος. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)Σήμερα 07:02 | Ειδήσεις

Το λεωφορείο διέγραψε μια "τρελή πορεία" και κινούμενο εκτός ελέγχου κατέληξε πάνω στην κολώνα φωτισμού, στην Λεωφόρο Λαυρίου.

Ισραήλ: Στην σκιά του πολέμου οι εορτασμοί για την επέτειο ίδρυσής του ΚράτουςΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τι λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι για τα 76 χρόνια από την ίδρυση του κράτους, τα οποία φέτος γιορτάζονται με το όπλο στο χέρι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κωνσταντοπούλου για Μάτι: Το δικαστήριο δεν ήταν ανεξάρτητο, υπήρχε διαπλοκή για ατιμωρησία (βίντεο)09:45Λύκειο: Το “τελευταίο κουδούνι” πριν τις εξετάσεις09:32Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη με “γκάζια” για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου09:19ΔΥΠΑ: Ξεκινά η πλατφόρμα για εύρεση εργασίας στον τουρισμό09:05Ισραήλ: Εορτασμοί στη σκιά του πολέμου, για την επέτειο ίδρυσής του08:52Βόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα της08:38Εορτολόγιο - 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:25“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια με καταιγιστικές εξελίξεις (εικόνες)08:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Η πρόκληση, οι “συστάσεις” της ΕΕ και η ελληνική αντίδραση07:58Μάτι: Η δικαίωση δεν ήρθε ποτέ για τους συγγενείς των θυμάτων07:44Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσεις07:31Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”07:17Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)07:04Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα06:50ΠΣΖ - Μπαπέ: “Αντίο” στο Παρίσι με... ήττα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας (εικόνες)06:36Πούτιν: Ο Σοϊγκού, η αποπομπή και το νέο πόστο06:23Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα06:09Χιού Τζάκμαν: Θα υποδυθεί τον Ρομπέν των Δασών σε μια “σκοτεινή” ιστορία00:00Αχαΐα – καταγγελία: 23χρονος βίασε 62χρονη σε χωράφι23:46“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)23:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο