LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Οκτωβρίου 2023 13:46 | Ανανέωση: 02 Οκτωβρίου 2023 13:58

Εθνική Μπάσκετ: O Σπανούλης είναι ο νέος προπονητής

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Η επίσημη ανακοίνωση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Η συμφωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ είναι για δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως ο Kill Bill θα ηγηθεί της επίσημης αγαπημένης τόσο στο Προολυμπιακό Τουρνουά (και ελπίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες) το προσεχές καλοκαίρι, όσο και στο Ευρωμπάσκετ του 2025, όπου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί στον όμιλο της Κύπρου.

Στα 41 του και μετά από μια σπουδαία καριέρα που είχε πολλά «παράσημα» και ως παίκτης της Εθνικής ομάδας, ο Βασίλης Σπανούλης ξεκινά για μια νέα πρόκληση, που αναλαμβάνει παράλληλα με το Περιστέρι bwin. Ντεμπούτο θα κάνει στους αγώνες με Τσεχία εντός και Ολλανδία εκτός για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, τον Φεβρουάριο. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Τρίτη στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανούλης ήταν στο μυαλό της ΕΟΚ και πριν από τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και όταν προέκυψε το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόβλημα με την άδεια από τη Φενέρμπαχτσε για να καθοδηγήσει ο προπονητής της τουρκικής ομάδας τη Φενέρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση:

"Ένα μέλος γενιάς αθλητών που συνδύασε την παρουσία της με μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής Ανδρών. Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Ευάγγελο Λιόλιο, εκ μέρους της διοίκησης και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι προκλήσεις που υπάρχουν στο καλεντάρι για την Εθνική Ομάδα σε αυτό το διάστημα είναι το Προολυμπιακό Τουρνουά του Ιουλίου 2024 με στόχο την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 που αρχίζουν νωρίτερα, με στόχο την παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη θα γίνει στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ αύριο Τρίτη (3/10) και ώρα 14.00".

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γιώργος Ρωμανιάς

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Η μητέρα έγινε “ασπίδα” για να σώσει την κόρη της (βίντεο)

Εορτολόγιο - 2 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσηςΣήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Με ποιον τρόπο προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του ο κατηγορούμενος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο