LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Οκτωβρίου 2023 22:12

Πόρτο Χέλι: Στη θάλασσα αυτοκίνητο – Πρόλαβαν να βγουν πατέρας και μωρό

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν ένας άνδρας και το μωρό του, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στη θάλασσα.

 Αυτοκίνητο - θάλασσα

(εικόνα αρχείου)

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον προβλήτα της ιχθυόσκαλας, στην Κοιλάδα στο Πόρτο Χέλι.

Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ένας 38χρονος με ένα 3χρονο παιδί, οι οποίοι είχαν βγει εγκαίρως από το όχημα, χωρίς να έχουν τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό, ενώ γερανός έβγαλε το αυτοκίνητο από τη θάλασσα, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πορτοχελίου, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος με επιβαίνοντες στη θάλασσα στον προβλήτα ιχθυόσκαλας του λιμένα Κοιλάδας Πορτοχελίου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός θαλάσσης, ενώ οι δύο επιβαίνοντες, ένας 38χρονος και ένα 3χρονο παιδί, είχαν εξέλθει από το όχημα και βρισκόντουσαν επί του προβλήτα, καλά στην υγεία τους και χωρίς να χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.

Το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου».

Ειδήσεις σήμερα:

Φάρσαλα: Πυροβολισμοί σε καφενείο για ένα...τραγούδι

Τατουάζ - Παππάς: Διάβασα αστείες ιστορίες, αλλά ιδού η έμπνευση… (εικόνες)

Βασίλης Μπάλλας: Νεκρός σε τροχαίο ο Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου - Ταύρου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο