LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:26

ΝΔ για Παύλο Μπακογιάννη: Οι ιδέες, το ήθος και οι πράξεις του παραμένουν ζητούμενα κάθε δημοκρατικής πολιτείας

Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για τα 34 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Παύλος Μπακογιάννης

"Μέσα από τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της βίας, του μισαλλόδοξου λόγου και των αδικιών, σε κάθε έκφανσή τους στην κοινωνία τιμά η Νέα Δημοκρατία τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε 34 χρόνια πριν", αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Δ:

"Συμπληρώνονται σήμερα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για το δημοκρατικό φρόνημα, την ελεύθερη σκέψη και την καθημερινή δράση για την ενότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας.

Η μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη παραμένει ζωντανή γιατί οι ιδέες, το ήθος και οι πράξεις του παραμένουν ζητούμενα κάθε δημοκρατικής πολιτείας, κάθε ελεύθερης κοινωνίας, κάθε πραγματικά προοδευτικού ανθρώπου.

Στη Νέα Δημοκρατία τιμούμε τη μνήμη του όχι μόνο σήμερα, την επέτειο της δολοφονίας του, αλλά κάθε ημέρα, μέσα από τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της βίας, του μισαλλόδοξου λόγου και των αδικιών, σε κάθε έκφανσή τους στην κοινωνία.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του Παύλου Μπακογιάννη, γιατί αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει η καλύτερη εκδοχή της πατρίδας μας".

Μητσοτάκης για δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: Η μνήμη του πάντα ζωντανή

Μια ανάρτηση για τα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη» έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ήταν και τότε Τρίτη πριν 34 χρόνια» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή στην πλατφόρμα Χ και συνεχίζει: «Η μνήμη του πάντα ζωντανή, η σκέψη του πάντα επίκαιρη».

Ο πρωθυπουργός συνόδευσε την ανάρτησή του από μια φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη.

Και  η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αναφέροντας πως: «Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους για τη δημοκρατία ούτε η δημοκρατία, ούτε η πολιτική πεθαίνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θρήνος για την μητέρα του, λίγες ώρες μετά τον γάμο του (βίντεο)

Κακοκαιρία “Elias”: Εκκένωση χωριών στην Θεσσαλία - “Σαρώνεται” η μισή Ελλάδα (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Δύο επιθέσεις κατά ανηλίκων

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο