LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2023 12:56

"Η Μάγισσα": Ο Τάσος Νούσιας στο "Πρωινό για την "κινηματογραφική" σειρά του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τι είπε ο ηθοποιός στον Γιώργο Λιάγκα για την μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα, τα σκηνικά και την ατμόσφαιρα εποχής που θα "ζωντανέψουν' στις οθόενες μας. 

Το Πρωινό - Τάσος Νούσιας

Με πολύ πάθος, δυνατές ερμηνείες, εντυπωσιακά γυρίσματα, την μεγαλύτερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και την αξεπέραστη αισθητική των συντελεστών της, "Η Μάγισσα" έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μαγνητίσει και να "ταξιδέψει" τους τηλεθεατές.

Το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, Τάσος Νούσιας, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή "Το Πρωινό" για την τηλεοπτική παραγωγή αξιώσεων, όπως είπε, δηλώνοντας σίγουρος ότι θα καθηλώσει και θα κρατήσει αμείωτο μέχρι του τέλους της, το ενδιαφέρον όποιου παρακολουθήσει το πρώτο επεισδόδιο της, διάρκειας 90 λεπτών, απόψε στον ΑΝΤ1.

Το Πρωινό - Τάσος Νούσιας

Ο Τάσος Νούσιας αναφέρθηκε στο σκηνικό εποχής, τον οπλισμό που πρέπει να φέρει υποδυόμενος τον πειρατή λέγοντας χαρακτηριστικά "ειναι πολλά κιλά, αναρωτιέμαι πώς πολεμούσαν τότε!", ενώ μίλησε και για τον ρόλο τουτ ως 'πατριάρχη" μιας οικογένειας στην Μάνη του 1817.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Τάσου Νούσια στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1:


Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης σειράς, Λευτέρης Χαρίτος και η πρωταγωνίστριά της, Έλλη Τρίγγου, μίλησαν την Κυριακή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στην Ρίτσα Μπιζόγλη.

Η Μάγισσα - Ελένη Τρίγγου

«Η Μάγισσα» είναι μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή, η μεγαλύτερη της χρονιάς, με κινηματογραφική ματιά, σημαντικούς ηθοποιούς και καταξιωμένους συντελεστές. Δύο ισχυρές οικογένειες, δύο σπαρασσόμενες πατριές που έχουν συμφιλιωθεί μέσα από τον γάμο των παιδιών τους. Μια εξαφάνιση, όμως, θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Ένας ανελέητος πόλεμος ξεκινά κι ένα κορίτσι, που έχει οδηγό τα οράματά του, θα κάνει τα πάντα για να κρύψει αυτό το χάρισμα, ώστε να γλιτώσει από το στίγμα της μάγισσας. Στα μάτια της, το σκοτάδι θα γίνει φως…

Η πολυαναμενόμενη σειρά φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία και θα ξετυλίξει έναν μύθο που θα συγκλονίσει.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ 

Μάνη, 1817… Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού.

Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας… Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
  • ΣκηνοθεσίαΛευτέρης Χαρίτος
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
  • Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
  • Ενδυματολόγος:Τριάδα Παπαδάκη
  • Μοντάζ:Λύδια Αντώνοβα
  • Οργάνωση Εκτ. ΠαραγωγήςΘοδωρής Κόντος
  • Εκτέλεση Παραγωγής:JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Hashtag: #Magissa

Facebook: @magissa.ant1tv

Instagram: @magissa.ant1tv

Twitter: @magissa_ant1tv

Ειδήσεις σήμερα:

Κάρλα - Μητέρα 43χρονου: Τι κακό, Θεέ μου, έπεσε στο σπιτικό μας... 

Τροχαίο στην Πάτρα: Πέθανε και η οδηγός - Θρήνος για παππού και 3χρονο εγγονό

Νέες ταυτότητες: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο