LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2023 12:00

Άρης - Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος: Τα τρία ρεκόρ του

Τριπλό ρεκόρ για τον παίκτη του Αρη, μετα το χθεσινό του γκολ.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΗΣ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει να γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα της Super League και να δημιουργεί ρεκόρ που είναι απίθανο να επαναληφθούν. Το γκολ που σημείωσε με τον Άρη το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Παναιτωλικό δημιούργησε δύο ρεκόρ, ένα προσωπικό, ένα ομαδικό και παράλληλα έβαλε τέλος σε ένα σερί του Άρη, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2023, στην πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Άρη δημιούργησε μια μοναδική επίδοση, αφού έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League που αγωνίστηκε με τα χρώματα και των πέντε μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχε μπει ως αλλαγή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης Άρης – Παναθηναϊκός 1-2 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκείνο το βράδυ άφησε πίσω του το ρεκόρ που είχε δημιουργήσει πρώτος ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ κατά σειρά.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ

Το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Άρη και πλέον έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει με τους πέντε μεγάλους του πρωταθλήματος.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΗΣ

Αυτό ήταν το 44ο του γκολ στην Super League, σε 270 συμμετοχές. Έχει σκοράρει και για τις έξι ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στην κατηγορία, αφού είχε πανηγυρίσει τέρμα και με τον Ατρόμητο που ήταν ο τελευταίος σύλλογος του πριν το πέρασμα στην Κύπρο και την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Άρη.

Τα γκολ του με τους μεγάλους μοιράζονται σε 8 με τον ΠΑΟΚ, 15 με τον Παναθηναϊκό, 12 με την ΑΕΚ, τέσσερα με τον Ολυμπιακό και ένα με τον Άρη.

Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με αυτό το γκολ έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής του Άρη που σκόραρε σε αγώνα πρωταθλήματος στην ιστορία της Super League/ Α’ Εθνικής. Το ρεκόρ το πήρε από τον Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος ήταν 36 ετών και 214 ημερών όταν πέτυχε το μοναδικό του γκολ στο πρωτάθλημα με τους Κίτρινους (Παναθηναϊκός-Αρης 2-1, στις 20 Σεπτεμβρίου 2009).

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι 36 ετών και 311 ημερών και παράλληλα βέβαια είναι και ο μεγαλύτερος που έχει σκοράρει πλέον στο φετινό πρωτάθλημα, αφού πήρε το ρεκόρ του Ελ Αραμπί που είχε σκοράρει στο Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 2-0.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΡΗΣ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο Άρης είχε να πανηγυρίσει γκολ Έλληνα ποδοσφαιριστή από τις 5 Μαΐου 2021, όταν ο Δημήτρης Μάνος είχε σκοράρει στο Άρης – Ολυμπιακός 1-1 για τα Playoffs του πρωταθλήματος. Από τότε οι Κίτρινοι έχουν σημειώσει 101 τέρματα με ξένους ποδοσφαιριστές στους 76 αγώνες που μεσολάβησαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες ταυτότητες: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Κάρλα - Μητέρα 43χρονου: Τι κακό, Θεέ μου, έπεσε στο σπιτικό μας...

Τροχαίο: Εγκατάλειψη οδηγού μηχανής, που εκσφενδονίστηκε μετά από σύγκρουση (βίντεο ντοκουμέντο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φοιτητικό ρεύμα: Πώς να επιλέξω το κατάλληλο πρόγραμμα;15:10Ρωσία - Ουκρανία: Η Βέρνη θα προσφέρει ασυλία στον Πούτιν, αν "έρθει για μια ειρηνευτική διάσκεψη", λέει ο Ελβετός ΥΠΕΞ14:56Ταυτοποιήθηκαν τρεις οπαδοί για επίθεση σε φίλαθλο σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης14:42Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα 350.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων14:28Ισπανία: Οι πυρκαγιές έκαψαν επιπλέον 300.000 στρέμματα σε ένα 24ωρο14:14Αιτωλικό: Ανήλικοι εντοπίστηκαν μεθυσμένοι σε παγκάκι - Συνελήφθησαν οι γονείς14:00Πέλλα: Σκοτώθηκε 30χρονος πέφτοντας από τρακτέρ13:45Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στον δράστη της άγριας επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος της 47χρονης γυναίκας13:31Προϋπολογισμός: Μία "ανάσα" από τα 8 δις το πρωτογενές πλεόνασμα στο 7μηνο 13:17Τένις: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη κέρδισαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:02Πού θα συναντηθούν Πούτιν – Ζελένσκι 12:48Θάσος: Νεαρός λουόμενος πνίγηκε στη θάλασσα12:32Χαλάνδρι: Στην Ευελπίδων ο 28χρονος δράστης που μαχαίρωσε θανάσιμα τη 47χρονη 12:17Σύλληψη 55χρονου για εμπρησμό στην Πάρνηθα το 200512:02Σέρρες: Συνελήφθη παράτυπος μετανάστης που είχε αποδράσει από κλειστή δομή 11:46Προσωπικός αριθμός: Αρχίζει η αυτόματη απόδοση του11:31Στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας - Συνάντηση με Γεραπετρίτη11:17Καλαμάρι εκδικείται ψαρά που το... αιχμαλώτισε!11:01Συμμετοχή Κ. Μητσοτάκη σε τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία10:47Τρίτη 19 Αυγούστου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο