LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2023 21:37 | Ανανέωση: 21 Σεπτεμβρίου 2023 21:56

ECL - ΠΑΟΚ: “Διπλό” στο Ελσίνκι στην πρεμιέρα των ομίλων

Με το δεξί ξεκίνησε ο “δικέφαλος του βορρά” τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων του Europa Conference Cup

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΟΚ

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκανε, όμως, την ολική ανατροπή και κέρδισε απόψε στη Φινλανδία, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, την Ελσίνκι με 3-2. Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα πέτυχαν οι Μπάντε (35’), Ραντούλοβιτς (90’+9, πέναλτι), Κουλιεράκης (55’), Ντεσπόντοφ (81’), Μπράντον (90+4’).

Ενεργητικότερη στο πρώτο μισό της αναμέτρησης η Ελσίνκι, απέναντι σε έναν αναποτελεσματικό, με λάθη και ανούσια κατοχή, ΠΑΟΚ. Δεδομένο που έφερε τους Φινλανδούς σε θέση ισχύος λίγο μετά το μισάωρο του ημιχρόνου. Στο 34’ ο Σοΐρι σούταρε και ο Κοτάρσκι έδιωξε, με τα πόδια, σε κόρνερ (το 5ο κερδισμένο για τους γηπεδούχους). Στην εξέλιξη της φάσης, με το χρονόμετρο να δείχνει το 35ο λεπτό, ο Μπάντε, με γυριστή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 40’ ο Ντεσπόντοφ απείλησε για τον «Δικέφαλο», το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο τρίλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, έχοντας πρωταγωνιστές, σε τρεις συνεχείς ευκαιρίες, τους Ντεσπόντοφ, Εκόνγκ, Σβαμπ, δεν μπόρεσε, όμως, να παραβιάσει την εστία των Φινλανδών (σ.σ. στις δύο φάσεις έδιωξε ο Οστ, στη φάση του Εκόνγκ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι).

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΟΚ

Στο 50’ , με γρήγορη αντεπίθεση, η Ελσίνκι σημάδεψε το δοκάρι με τον Ραντούλοβιτς και πέντε λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Κουλιεράκης, ειδικότερα, στο 55’, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ, από τα αριστερά, έκανε το 1-1. Στο 59ό λεπτό ο Σβαμπ έπιασε το σουτ, ο Οστ απέκρουσε για τους Φινλανδούς.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε, με ένταση, στο τελευταίο εικοσάλεπτο, για διπλασιάσει τα τέρματά του, προσπάθεια που καρποφόρησε στο 81ο λεπτό με τον Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος σούταρε, η μπάλα βρήκε αρχικά στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα (1-2).

Το κερασάκι στην... τούρτα έβαλε για τους «ασπρόμαυρους», στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Ελσίνκι (μετά από γύρισμα του Τάισον) και έκανε το 1-3.

Στο 90’+6, οι Φινλανδοί κέρδισαν πέναλτι (που καταλογίστηκε με τη βοήθεια του VAR), μετά από χέρι του Εκόνγκ στην περιοχή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ραντούλοβιτς στο 90’+9.

Απο τους συνολικά 8.500 θεατές, περίπου οι 500 ήταν υποστηρικτές του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρμπου (Ρουμανία)

Κίτρινες: Χετεμάι/Μπάμπα

ΕΛΣΙΝΚΙ (Τόνι Κορκεακούνας): Μαένπα (λ.τρ. 13’ Οστ), Τοΐβιο, Ντα Γκράτσα, Ραΐταλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (λ.τρ. 76’ Παανάνεν), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62’ Κέσκινεν), Χετεμάι (61’ Τανάκα), Μπάντε (62’ Κουασίβι-Μπένισαν), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Kεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Αντ. Ζίβκοβιτς (67’ Τάισον), Ντεσπόντοφ (85’ Βιεϊρίνια), Μουργκ (74’ Κωσταντέλιας), Σαμάτα (75’ Μπράντον).


Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός: δεκάδες θάνατοι και 5 κρούσματα της Ρirola την προηγούμενη εβδομάδα

Αχτσιόγλου στον ΑΝΤ1: έχω σχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει Κυβέρνηση και εγώ Πρωθυπουργός

Γλυκερία Μεμεκίδου: Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία της (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο