LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2023 07:26

Φθιώτιδα: Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό και τον έστειλε σε νοσοκομείο

Η αρκούδα τράπηκε σε φυγή πριν συμβεί κάτι χειρότερο, όταν επενέβησαν τα σκυλιά του άτυχου βοσκού.

AP - Αρκούδα

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό με επίθεση αρκούδας και τραυματισμό βοσκού, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 63χρονος βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στη στάνη, ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν ασταμάτητα κοντά σε μια πηγή.

Σε εκείνο το σημείο γύρω στις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε την επίθεση από την αρκούδα που τον τραυμάτισε αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή πιθανότατα από τα σκυλιά που είχε μαζί του.

Η σύζυγός του κι άλλοι κυνηγοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή (Τετάρτη επιτρέπεται το κυνήγι αγριόχοιρου) φρόντισαν για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Ειδήσεις σήμερα: 

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες

Μητσοτάκης – Στόλτενμπεργκ: Συνάντηση στην Νέα Υόρκη

Νότια Αφρική: Κύμα που προκάλεσε ελικόπτερο σκόρπισε τον θάνατο σε πολεμικό υποβρύχιο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή του Πάσχα10:07Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26Φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της09:13Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο