LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2023 07:46

Σότσι: Φωτιά σε δεξαμενή πετρελαίου (βίντεο)

Η φωτιά ξέσπασε κοντά σε τερματικό σταθμό πετρελαίου, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας.

Σότσι - Μαύρη Θάλασσα - Φωτιά - Δεξαμενή καυσίμων

Μία δεξαμενή πετρελαίου φλέγεται από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή Αντλέρσκι, στο Σότσι, στην Μαύρη Θάλασσα.

Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο αεροδρόμιο και όχι σε έναν τερματικό σταθμό πετρελαίου στο παραθαλάσσιο θέρετρο, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο κανάλι ειδήσεων από την Ρωσία Mash, στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram αναρτήθηκε ένα βίντεο μιας μεγάλης στήλης καπνού πάνω από την πόλη.

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, πριν από το ξέσπασμα της φωτιάς ακούστηκαν εκρήξεις.

Την φωτιά επιβεβαίωσε ο Βενιαμίν Κοντράτγεφ, κυβερνήτης της περιοχής Κρασνοντάρ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, δεν υπάρχουν θύματα.

«Τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διερευνώνται», ανέφερε ο Κοντράτγεφ στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές και ζέστη την Τετάρτη

Ολυμπιακός - Σισέ: Φεύγω με ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης

ΣΥΡΙΖΑ: ο Τσακαλώτος στηρίζει Αχτσιόγλου και “καρφώνει” Κασσελάκη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1 - GP Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν στην pole position11:02Πλημμύρες στη Βραζιλία: 70000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους10:49Χανιά: 14χρονος τραυματίστηκε με κροτίδα10:35Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή του Πάσχα10:07Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26Φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της09:13Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο