LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023 07:31

Disney World: Αρκούδα περιφερόταν στο πάρκο ψυχαγωγίας (εικόνες)

Πολλά τμήματα έκλεισαν για τους θεατές, προκειμένου να αποφευχθεί η “συνάντηση” κάποιου με το άγριο ζώο. Που και πότε κατάφεραν οι Αρχές να αιχμαλωτίσουν την αρκούδα.


 


 

ΗΠΑ - αρκούδα - Disney World - Φλόριντα

Μια μαύρη αρκούδα εθεάθη χθες Δευτέρα να περιφέρεται στο πάρκο ψυχαγωγίας Disney World στη Φλόριντα των ΗΠΑ, υποχρεώνοντας τις αρχές να κλείσουν προσωρινά περίπου 15 αξιοθέατα έως ότου την αιχμαλωτίσουν.

Κλιμάκιο της Επιτροπής για την προστασία της Άγριας Ζωής στη Φλόριντα (FWC) «αιχμαλώτισε με ασφάλεια την ενήλικη αρκούδα» όταν το ζώο σκαρφάλωσε σε δέντρο στο θεματικό πάρκο «Μαγεμένο Βασίλειο», ανέφερε η FWC σε ενημέρωση προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 35 είχε προηγηθεί το προσωρινό κλείσιμο περίπου 15 αξιοθέατων, μεταξύ των οποίων τα θεματικά πάρκα «Ο Στοιχειωμένος Πύργος» και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να κρατάτε απόσταση (ασφαλείας) από τις αρκούδες και να τις αφήνετε να φεύγουν μόνες τους. Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης, το προσωπικό αιχμαλώτισε το ζώο και το μετέφερε έξω από πάρκο», σε μια περιοχή του εθνικού δρυμού Οκάλα, επισημαίνει η FWC.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς κατάφερε η αρκούδα να εισέλθει στους χώρους του πάρκου Disney World.

«Το φθινόπωρο οι αρκούδες επιδίδονται περισσότερο σε αναζήτηση τροφής, προκειμένου να αποθηκεύσουν λίπος ενόψει του χειμώνα. Η συγκεκριμένη αρκούδα είχε κινηθεί πιθανότατα κατά μήκος του πάρκου, αναζητώντας τροφή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της FWC.

Το πάρκο ψυχαγωγίας Disney World στο Ορλάντο καταλαμβάνει έκταση σχεδόν 110.000 στρεμμάτων και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Φλόριντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: “Απαγωγή” εργαζόμενου σε πρατήριο καυσίμων

Λαμία: Ο Δήμαρχος καταγγέλλει δολοφονική επίθεση σε βάρος του (εικόνες)

Καιρός: βοριάδες και τοπικές μπόρες την Τρίτη


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο