LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2023 16:40 | Ανανέωση: 18 Σεπτεμβρίου 2023 17:16

Δυστύχημα στην Λιβύη - Εύη Ανδρεαδάκη: Ήμουν προορισμένη να υπηρετήσω την Αεροπορία πριν γεννηθώ (εικόνες)

Οι αναρτήσεις για την αγάπη της, την Πολεμική Αεροπορία και η συγκλονιστική τραγωδία στην οικογένειά της.

Εύη Ανδρεαδάκη

Βαρύ το πένθος για την άτυχη Σμηναγό, Εύη Ανδρεαδάκη από το Ηράκλειο, που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

Η στρατιωτικός είχε βιώσει τραγωδίες στην οικογένειά της, τόσο όταν ο αδερφός της, είχε επίσης χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κι έφυγε από τη ζωή, επίσης, εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη!

Η είδηση του θανάτου της 40χρονης έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια της.

Εύη Ανδρεαδάκη


Είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιανουάριο στο Παρίσι

«Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ» έγραφε σε ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το 2020 η Εύη Ανδρεαδάκη που μαζί με τους τέσσερις ακόμα Έλληνες συμπληρώνουν την τραγική λίστα των νεκρών του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στη Λιβύη.

Παντρεμένη μόλις τον περασμένο Ιανουάριο στο Παρίσι με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η 40χρονη Σμηναγός (ΝΥ) και νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με σημαντικές σπουδές και πτυχία καθώς και με μεταπτυχιακά, ζούσε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τις ζωής της, καθώς μετά από προσωπικό αγώνα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο είχε φτάσει στο σημείο που ονειρευόταν.

Εύη Ανδρεαδάκη

Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη και την καλή κουβέντα ακόμα και στα δύσκολα, η Εύη Ανδρεαδάκη, για όποιον την γνώριζε, θεωρούνταν πρότυπο γυναίκας κι επαγγελματία κι αυτό αρκεί να διαβάσει κάποιος τα αμέτρητα σχόλια που υπάρχουν κάτω από τις φωτογραφίες της.

Μια από τις τελευταίες είναι από την ημέρα των γενεθλίων της στις 20 Ιουλίου, όπου μετά από τις ευχές και τα μηνύματα η 40χρονη θέλοντας να ευχαριστήσει συγγενείς και φίλους έγραψε: «40 ετών λοιπόν... Η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητα... σε ένα γλυκό χαμόγελο... σε έναν μειλίχιο λόγο... σε μια γενναιόδωρη αγκαλιά... σε ένα παρατεταμένο φιλί... και χθες μου τα χαρίσατε απλόχερα, κάνοντας τα γενέθλια μου μοναδικά!».

Εύη Ανδρεαδάκη

Το ίδιο συνέβη και όταν αποφάσισε να μοιραστεί μια στιγμή από την ημέρα του γάμου της στις 16 Ιανουαρίου στο Παρίσι, όπου κρατώντας σφικτά της νυφική της ανθοδέσμη φιλά τον σύζυγο της με θέα τον πύργο του Άιφελ κι εκείνη να γράφει: «Όταν η αγάπη σε καλεί, ακολούθησέ την...Κι όταν τα φτερά της σε αγκαλιάσουν, παραδώσου... Η αγάπη δεν είναι καμιά άλλη επιτυχία εκτός από την εκπλήρωση της…».

Αναρτήσεις FB - Εύη Ανδρεδάκη - Λιβυη

Η 40χρονη πάλι σε ανάρτηση της είχε αναφερθεί και στην μεγάλη της αγάπη για την Αεροπορία που δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς ο θείος υπήρξε πιλότος: «Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ ... Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον "ευκλεή θάνατο" που επιλέγει…».

Αναρτήσεις FB - Εύη Ανδρεδάκη - Λιβυη

Ο θείος της, Βασίλης Ανδρεαδάκης σκοτώθηκε την 23η Μαΐου του 1980, όταν πετώντας πάνω από την περιοχή της Λαμίας, το αεροσκάφος του ένα RF-5A της 349 Μοίρας Τακτικής Αναγνωρίσεως της 111 Πτέρυγας Μάχης (Νέα Αγχίαλος), παρουσίασε βλάβη. Η εντολή από τον πύργο ελέγχου ήταν να εγκαταλείψει το αεροσκάφος. Όμως αν το έκανε αυτό θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας. Ο ηρωικός πιλότος το οδήγησε έξω από την πόλη, αλλά δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα η πτώση του να τον παρασύρει στο θάνατο! Σε τροχαίο δυστύχημα είχε σκοτωθεί και ο αδελφός της.

Εύη Ανδρεαδάκη

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θερμαϊκός: Ψαράδες εντόπισαν νεκρή αγελάδα να επιπλέει στη θάλασσα (εικόνες)

Αλεξανδρούπολη: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ (εικόνες)

Αλβανία - Μπελέρης: απορρίφθηκε το νέο αίτημα για την αποφυλάκισή του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο