LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2023 10:52

“Υγεία πάνω απ’ όλα”: πρεμιέρα σε νέα ώρα στον ΑΝΤ1

Η εκπομπή "Υγεία πάνω απ' όλα" επιστρέφει για 12η χρονιά, ανανεωμένη στον ΑΝΤ1.

Φωτεινή Γεωργίου - Υγεια Πάνω από όλα

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου, επιστρέφει για 12η χρονιά! Από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έρχεται, σε νέα ώρα, στις 14:00,  και κάθε Σαββατοκύριακο θα βάζει την υγεία μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Φωτεινή Γεωργίου, θα συνεχίσει, και φέτος, να αναδεικνύει και να παρουσιάζει θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική μας υγεία με κύριο στόχο την ευζωία, μέσα από την πρόληψη και τη σωστή αντιμετώπιση σωματικών παθήσεων και ψυχικών διαταραχών. Μέσα από την εκπομπή θα παρουσιάζονται όλα τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα και οι ιατρικές εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα για συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα», όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει μια στενή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους τηλεθεατές, μέσα από την αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση πάνω στο τόσο «ευάλωτο» θέμα της υγείας, το οποίο συχνά βάλλεται από την παραπληροφόρηση και την έλλειψη ενημέρωσης. Γι΄ αυτό το λόγο, φέτος, το «Υγεία πάνω απ’ όλα» θα έχει ακόμα πιο στενή επικοινωνία με τους τηλεθεατές, αναδεικνύοντας θέματα που ζητούν και προτείνουν οι τηλεθεατές μέσα από μηνύματα, mail και ερωτήσεις στα social media.

Κάθε αίτημα των τηλεθεατών θα γίνεται ειδική ενότητα και θα αναδεικνύεται στο «Υγεία πάνω απ’ όλα», τόσο μέσα από συνεντεύξεις ανθρώπων, που βιώνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλουν να το δημοσιοποιήσουν,  όσο και με παρουσία κορυφαίων ειδικών επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απολύτως εξειδικευμένων κάθε φορά. 

Φωτεινή Γεωργίου - Υγεια Πάνω από όλα

Οι πετυχημένες ενότητες «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και «ΖΩΑ» θα συνεχιστούν για 3η τηλεοπτική σεζόν. Η ενότητα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», μέσω της οποίας έχουν βοηθηθεί άνθρωποι, αλλά και ζώα, σε ανάγκη, θα αναδεικνύει και θα γνωστοποιεί  το έργο σωματείων, συλλόγων και εθελοντών, που στέκονται αρωγοί στους «αδύναμους» της κοινωνίας μας.  Στην ενότητα «ΖΩΑ», σε συνεργασία με κορυφαίους κτηνιάτρους πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα προτείνει λύσεις και τρόποι αντιμετώπισης σε προβλήματα υγείας και χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή φροντίδα και την καλή ζωή των αγαπημένων μας ζώων.

Η έγκυρη, αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση για θέματα υγείας και ευεξίας, με τη συμβολή κορυφαίων ειδικών, θα αποτελεί για άλλη μια σεζόν βασικό στόχο του «Υγεία πάνω απ’ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου!

Πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:00 στον ΑΝΤ1.

#YgeiaPanwApOla

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές στη Χαβάη: Μειώθηκε κατά δεκάδες ο αριθμός των νεκρών και των αγνοουμένων

Μεξικό: Ο γιός του “Ελ Τσάπο” εκδόθηκε στις ΗΠΑ

Καιρός - Σάββατο: τοπικές μπόρες, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας





Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραμπ: Σε μία – δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα βρεθεί λύση στον πόλεμο στην ΟυκρανίαΧθες 22:48 | Ειδήσεις

Οι εγγυήσεις ασφαλείας και η τριμερής σύνοδος βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνόδου με τους Ευρωπαίους ηγέτες, στο Λευκό Οίκο.

Νεκρός άνδρας από πυροβολισμό στον Άγιο ΠαντελεήμοναΧθες 22:24 | Ειδήσεις

Η σορός του εντοπίστηκε επί της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Τραμπ: Αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση με Ζελένσκι θα έχουμε τριμερή με τον ΠούτινΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Ο Τραμπ επανέλαβε επίσης ότι θέλει να οργανώσει μια τριμερή συνάντηση με τον Ζελένσκι και τον Πούτιν «εφόσον όλα πάνε καλά».

Οι γονείς της 15χρονής που σώθηκε από παραλυτικό ιό, στον ΑΝΤ1: Μόλις ξύπνησε, ζήτησε να αγκαλιάσει τους γιατρούςΧθες 21:04 | Ειδήσεις

Οι γονείς της κοπέλας μιλούν αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, για την περιπέτεια της υγείας της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συρία: Έως και 300.000 άνθρωποι "εξαφανίστηκαν" τα τελευταία 55 χρόνια00:00ΗΠΑ: Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες για να μιλήσει με τον Πούτιν23:48Οι γονείς της 15χρονής που σώθηκε από παραλυτικό ιό, στον ΑΝΤ1: Μόλις ξύπνησε, ζήτησε να αγκαλιάσει τους γιατρούς23:34Χαλκιδική: Απαγορευτικό απόπλου σε πλοίο που παρουσίασε βλάβη23:20Σεισμός 4,3 Ρίχτερ νότια της Καρδίτσας23:04Τραμπ: Σε μία – δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα βρεθεί λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία22:50Φωτιά στο Αμύγδαλο Τυρνάβου: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις22:36Νεκρός άνδρας από πυροβολισμό στον Άγιο Παντελεήμονα22:22Τραμπ: Αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση με Ζελένσκι θα έχουμε τριμερή με τον Πούτιν22:08Πάτρα: 50χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος της 9χρονης ανιψιάς του21:54Τι καιρό θα κάνει αύριο Τρίτη21:40Τραμπ σε Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ "θα εμπλακούν" στη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας21:26Βοιωτία: Μηχανή συγκρούστηκε με τρακτέρ – Νεκρός ο 33χρονος μοτοσικλετιστής21:12Τραμπ - Ζελένσκι: Οι πρώτες συζητήσεις στο Οβάλ Γραφείο20:58Έφτασε ο Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (εικόνες)20:44Διακοπή της ροής του πετρελαίου προς την Ουγγαρία, έπειτα από ουκρανική επίθεση σε ρωσικό υποσταθμό20:34FIFA: Εξετάζει Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κάθε 2 χρόνια, με 48 ομάδες20:20Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας20:06Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν 15χρονο19:52Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο