LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2023 13:06

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να την βλέπω (βίντεο)

Βαρύ κατηγορώ του Γιάννη Βαρδή κατά της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή. Τι είπε για τα τραγούδια, το σπίτι του πατέρα του και τις διαφορές τους

Το Πρωινό - Γιάννης Βαρδής

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Γιάννης Βαρδής στην κάμερα της εμκπομπής "Το Πρωινό' για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μώβ.

Αφορμή για το ξέσπασμα του τραγουδιστή, στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ σχετικά με τη συναυλία που έκαναν τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή στη μνήμη του.

«Η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, πέρα από το αν ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”.  Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Άρα θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει.

Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία, γιατί ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη. Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πάρα πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ.  Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις.

Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια, ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου.

Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ ξύπνησα… Δεν πρόκειται ποτέ να επικοινωνήσω μαζί της, την απεχθάνομαι, δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι.

Με έχει πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε ατοπήματα και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία, που διεκδικεί εδάφη από το μοναστήρι» είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Πηγή κειμένου: fthis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Daniel”: Νεκρή η νιόπαντρη Αυστριακή αγνοούμενη στο Πήλιο 

“Υouth Pass”: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Πότε πιστώνεται το βοήθημα

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: η νέα Σελήνη και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΌλη η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 12:48 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, για τα εθνικά θέματα, την τραγωδία στα Τέμπη, το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απάντηση του στο ερώτημα αν θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.

Βορίζια: Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας ΦραγκιαδάκηΣήμερα 20:18 | Ειδήσεις

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο.

Αντώνης Σαμαράς για την ίδρυση νέου κόμματος: Θα κρίνω με ψυχραιμίαΣήμερα 17:15 | Ειδήσεις

Ο Αντώνης Σαμαράς απαντά για το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος.

Η “καταιγίδα” αμερικανικών κυρώσεων κατά τουρκικών εταιρειών μετά τη συνάντηση Τραμπ-ΕρντογάνΧθες 16:07 | Ειδήσεις

Έρευνα του ant1news.gr αποκαλύπτει ότι στις επόμενες δύο εβδομάδες από την πρόταση συμβιβασμού πρστέθηκαν στις αμερικανικές λίστες κυρώσεών τους άλλες 14 τουρκικές εταιρείες για τη συμμετοχή τους σε δίκτυα που βοηθούν το Ιράν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βορίζια: Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη20:20Αντώνης Σαμαράς για την κόρη του, Λένα: Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που την είχαμε κοντά μας20:06AEK: Μονόπλευρη πολιορκία και εύκολη νίκη στο Παγκρήτιο Στάδιο19:52Η “καταιγίδα” αμερικανικών κυρώσεων κατά τουρκικών εταιρειών μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν19:35Φιλιππίνες: Δύο νεκροί από τον υπερτυφώνα Φουνγκ-γουόνγκ 19:28Ισραήλ: Παραδόθηκε μια ακόμα σορός - Έχουν παραδοθεί 24 από τις 28 που υποσχέθηκε η Χαμάς στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός 19:11Χαλκίδα: Συνελήφθη άνδρας που διέπραξε τέσσερις ληστείες - Είχε χτυπήσει έναν άνδρα με πέτρα στο κεφάλι18:54Ισραήλ: Δεν θα υπάρξουν τουρκικές μπότες στο έδαφος18:37Χανιά: 21χρονος με ψεύτικο όπλο σκόρπιζε τον τρόμο18:20Εγνατία Όδος: Κλειστό το ρεύμα προς Ηγουμενίτσα στο Νεοχώρι μετά από τροχαίο ατύχημα18:06Αντώνης Σαμαράς για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα χρήματα από την Ευρώπη, έπρεπε να πηγαίνουν στους νόμιμους δικαιούχους (βίντεο)17:52Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στην Κηφισιά που τα είχε όλα17:38Αντώνης Σαμαράς για την ίδρυση νέου κόμματος: Θα κρίνω με ψυχραιμία17:24Αττική: Εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά και μετανάστες με λεία πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ - Εμπλεκόμενοι τρεις ιερείς17:10Όλη η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 (βίντεο)16:56Ολυμπιακός: Νίκη κόντρα στην Καρδίτσα στο ντεμπούτο του Κίναν Έβανς16:42Globiled: Ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με "Pay As You Save"16:28Ολλανδία: Ο Ρομπ Γέτεν έγινε ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας - Mεγάλη άνοδος και της ακροδεξιάς16:14Οι ΗΠΑ κατηγορούν το Ιράν για απόπειρα δολοφονίας της πρεσβευτή του Ισραήλ στο Μεξικό16:00Κάθειρξη οκτώ ετών σε καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών για χρηματισμό από σπουδαστές του15:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο