LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2023 06:54

NBA: Ο Πόρτερ ελεύθερος με εγγύηση μετά την καταγγελία για επίθεση στη σύντροφό του

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο παίκτης των Ρόκετς, η καταγγελία της συντρόφου του και η εγγύηση.

NBA - ΚΕΒΙΝ ΠΟΡΤΕΡ

Η σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ υπέστη κάταγμα στον αυχένα και έφερε ένα κόψιμο πάνω από το δεξί της μάτι μετά την επίθεση που δέχθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου από τον γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης σήμερα (12/9) στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα και απόπειρα στραγγαλισμού μετά το περιστατικό, που φέρεται να έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο Millennium Hilton. Δεν χρειάστηκε να υποβάλει ένσταση στο δικαστήριο και έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στην αίθουσα στις 16 Οκτωβρίου.

Η εγγύηση ορίστηκε στα 75.000 δολάρια, ενώ ο Πόρτερ πρέπει να μείνει μακριά από τη σύντροφο του.

Οι εισαγγελείς αναπαρέστησαν την Τρίτη το συμβάν μεταξύ του Πόρτερ και της συντρόφου του, λέγοντας ότι η κίνησή της να τρέξει αιμόφυρτη στο διάδρομο του ξενοδοχείου, τελικά τον ανάγκασε να σταματήσει.

«Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι μια 26χρονη γυναίκα υπέστη σχίσιμο στη δεξιά πλευρά του προσώπου της και παραπονιόταν για πόνο στον αυχένα της», ανέφερε εκπρόσωπος του θύματος, σύμφωνα με το ESPN, προσθέτοντας: «Μια προκαταρκτική έρευνα στη σκηνή διαπίστωσε ότι ένα γνωστό άτομο τη χτύπησε πολλές φορές στο σώμα της και έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη

Μπελέρης: Μήνυμα ΗΠΑ στην Αλβανία

Δολοφονία Αντώνη: Πανελλαδική απεργία της ΠΝΟ


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο