LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 09 Σεπτεμβρίου 2023 16:35

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Τέσσερα» έγραψε μόνο στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία συνόδευε μια φωτογραφία του πατέρα της να ερμηνεύει σε κάποια συναυλία του.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Τέσσερα χρόνια πριν σαν σήμερα «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ηλικία 62 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο χαμός του αγαπημένου καλλιτέχνη σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Τέσσερα» έγραψε μόνο στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία συνόδευε μια φωτογραφία του πατέρα της να ερμηνεύει σε κάποια συναυλία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Daniel” - ΓΕΣ για Στεφανοβικείο: Τα στρατιωτικά ελικόπτερα είναι ασφαλή

Σεισμός στο Μαρόκο - ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχει αναφορά για Έλληνες αγνοούμενους ή τραυματίες

Κακοκαιρία “Daniel” - ΑΔΕΔΥ: Οικονομική ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Τετάρτη σε 172 σημεία17:54Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα17:54Θεσσαλονίκη: 27χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη17:48Νομοσχέδιο Δικαιοσύνης – Νατσιός: Επόμενό σας βήμα, θα κλείσετε και τα Πρωτοδικεία17:36Χανιά: ανήλικος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του17:24“The 2Night Show”: Λουιζίδη και Αδάμου οι καλεσμένες της Μεγάλης Τρίτης (εικόνες)17:17Απεργία Πρωτομαγιάς: Τα δρομολόγια των πλοίων17:10Νέος Δικαστικός Χάρτης – Κουτσούμπας: Διευκολύνει τη “δικαιοσύνη των ισχυρών”16:57Περού: Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα (βίντεο)16:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο