LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 09 Σεπτεμβρίου 2023 16:02

Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις την Κυριακή

Ποιες νεφώσεις θα εξελιχθούν σε χαμηλές βροχές και ποιες όχι. Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, την Κυριακή ο καιρός θα περιλαμβάνει λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και την Κρήτη, με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 31 βαθμούς (στη Θεσσαλία έως 28) και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέυον βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. H θερμκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη,  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκηθα επικρατήσει καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 στα ανατολικά 5 με 6 και από το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, θα δούμε καιρό γενικά αίθριο με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες, θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέυν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα βόρεια από το απόγευμα τοπικά εώς 8 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια, θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς βροχές και από αργά το απόγευμα γενικά αίθριος. ι άνεμοι θα πνέυον βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 30 βαθμούς (στα βορειοδυτικά έως 26) και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΥΠΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα

Καιρός: Αίθριος με νεφώσεις το Σάββατο

Μαρόκο: Ισχυρός σεισμός με εκατοντάδες νεκρούς (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο