Κακοκαιρία “Daniel” - Θεσσαλία: Νέο μήνυμα από το 112
Το 112 ήχησε ξανά στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Μαγνησίας, της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων με το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας να αναφέρει τα εξής:
«Τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί για την περιοχή σας, εξακολουθούν να ισχύουν και για το επόμενο 24ωρο, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» αναφέρει το μήνυμα της πολιιτκής προστασίας.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν δήμοι σε Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα
Ειδικότερα σε κατάσταση έκτασης ανάγκης έχουν κηρυχθεί οι δήμοι της Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας, Τρικάλων καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ, Φαρσάλων Λάρισας
Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται στο σύνολό τους οι Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας, Τρικάλων καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ, Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός αιτήθηκε στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, την κήρυξη όλων των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων και Δήμων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τη διαχείριση των συνεπειών του πρωτοφανούς για τη χώρα ακραίου καιρικού φαινομένου Daniel που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές σε υποδομές, σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιέργειες.
Κακοκαιρία “Daniel”: Νεκρή γυναίκα στη Μαγνησία