LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Σεπτεμβρίου 2023 14:28

Κακοκαιρία “Daniel” - Αρτοποιός: Μήνυμα του 112 για “χτύπημα” και σε άλλες περιοχές (βίντεο)

Σε ποιες περιοχές εστάλη η ειδοποίηση. Να μην υπερεκτιμούν τις δυνατότες τους καλούν τους πολίτες οι Αρχές. Τι είπε στον ΑΝΤ1 η Ειρήνη Νικολοπούλου, που είναι εγκλωβισμένη σε ξενοδοχείο του Βόλου.

κεραυνός - αστραπή - θάλασσα

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός αναφορικά με την αντιμετώπιση των συνεπειών της επέλασης της κακοκαιρίας «Daniel» στην Θεσσαλία.

Όπως είπε ο κ. Αρτοποιός από τις επίσημες αναφορές έχουμε ενημέρωση για ένα νεκρό άτομο που καταπλακώθηκε από τοιχίο το πρωί και για αναζήτηση ακόμη ενός ατόμου. Στην περιοχή του Βόλου έχουμε δεχθεί περισσότερες από 450 κλήσεις για παροχή βοήθειας και ορισμένες για μετακίνηση σε ασφαλές σημείο.

Αναλυτικά, μέχρι τις 14:00 της Τρίτης, είχαν γίνει 400 κλήσεις κυρίως από περιοχές του Βόλου και άλλες 60 κλήσεις από Λάρισα, Αγιά και Κιλελέρ. Έχουν πραγματοποιηθεί 11 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο από Βόλο, Αργαλαστή και Τρίκερι και 35 αντλήσεις υδάτων.

Ο κ. Αρτοποιός επεσήμανε ότι εστάλη μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στην Σκιάθο, ενώ επεσήμανε ότι στις 13:20 εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για την Πιερία, Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, την Ευρυτανία και την Φθιώτιδα «γιατί αναμένουμε ότι από εκεί θα περάσει έντονο κύμα κακοκαιρίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, «τις τελευταίες ώρες έπεσαν 645 χιλιοστά βροχής στην Ζαγορά Πηλίου, ένας πολύ μεγάλος όγκος. Η ανησυχία μας είναι σε όλα αυτά τα φερτά υλικά και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι πολίτες. Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην υπερεκτικμούν τις δυνάμεις τους, να υπακούουν τις εντολές των Αρχών. Όσοι βρίσκονται σε πλημμυρισμένες περιοχές, να πηγαίνουν σε υψηλά σημεία των σπιτιών ή των ξενοδοχείων τους».

Εγκλωβισμένη μαζί με δεκάδες άλλους ανθρώπους, σε ξενοδοχείο του Βόλου, ειναι η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μίλησε στην Μαρία Σαράφοφλου:


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Daniel” - Βόλος: Νεκρός κτηνοτρόφος, ένας αγνoούμενος και απαγόρευση κυκλοφορίας (εικόνες)

Κυψέλη: Επίθεση με χειροβομβίδα σε σπίτι οπαδών (εικόνες)

Κακοκαιρία “Daniel”: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές - Πότε θα “χτυπήσει” την Αττική

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο